I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 1358 alkalommal látták. (Ezen a héten: 942, a mai nap: 939) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
I hate all clowns. -.-
Te vagy a levegőőm! ♥
Egy okos lány meghallgat mindent, de nem hisz el semmit, csókol de nem lesz szerelmes, és távozik, mielőtt őt hagynák el.
Fiú:-Szeretlek! Lány:-Micsoda? Fiú:-Igen, ígyvan. Lány:-De az nemlehet.Te megkaphatod a legszebb és legjobb lányt a világon. Fiú:-De nekem Te vagy a legszebb és legjobb!
SZERINTEM AZ IWIW IGEN IS JÓ!!♥♥Csak vicceltem, az IWIW 1 sz*r!!
VERDÁK 1 - 2 ♥ leszarom a te véleményed !!!
Néha elgondolkodom,hogy mi lett volna,ha akkor igent mondok,összejövünk és elkezdődik a saját kis történetünk..néha eszembe jutsz apró kis dolgokról,és emlékszem,hogy mennyire szerettelek..és milyen hülye voltam,hogy nem tettem semmit érted!Ha szeretsz valakit,nem számít a büszkeség,vagy,hogy mások mit mondanak,csak mondd el neki.
"Nem nyílik korlátlan lehetőségünk arra, hogy megkapjuk, amit akarunk. És nincs annál rosszabb, mint kihagyni valamit, ami megváltoztatná az életünket."
Ha nem lennél ennyire makacs,már rég boldog lennél,a férfi büszkeséged fog egyszer a sírba vinni! Értsd meg, komolyan szeretlek,mert ha nem így lenne,soha sem kerestelek volna!...
"Amit látnod kéne bennem,az a szemnek láthatatlan
Nyisd ki a lelked,és lásd meg a láthatatlant
Nem haragszom rád,hisz ezt nem látta még senki
Pont ezért leszel te más,mint az összes többi....."♂