I like you! Like everything!

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 886 alkalommal látták. (Ezen a héten: 470, a mai nap: 467) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Nem érdekel mivan vele!
De azért 5 percenként meglesem az adatlapját.: D
Csak egy Vándor voltál, a Szerelem Országútján
Néha-néha vettek fel, de az igazi nem jött el
Mégis mindig vártad, Tiéd lesz a Kincs
És most úgy érzed gazdag vagy, pedig semmid sincs
Napközbe megfagyok mert nem gyújtanak be .Éjjel meg nem tudok aludni olyan rohadt meleg.Még jó h hajnali 3ra kezd kihűlni a szobám és végre el tudok aludni.Aztán meg csodálkoznak h miért alszok 12ig.
Ha kivasalom a hajam begöndörödik, ha begöndörítem kiegyenesedik! :D
Zsíííííℜ♥♥♥♥♥
Tekeℜedés a Köbön:é
Roh.adtul unom már az iskolát :))
Hajnalba kelsz, hogy beérj és félálomba üljél az első órán..ugyse jegyzel meg semmit.
Hazaesel 3kor, tudod h lekéne ülni tanulni, de nincs kedved hozzá.Leülsz a gép elé...2 órája msnezel/facezel,de ez mindössze 5 percnek tűnik,és még ezt sem tudod nyugodtan,mert tudod hogy tanulni kéne.
Már januártól számolod hogy hány nap van még abból a tet.ves iskolából a nyári szünetig,de nagyon lassan,eseménytelenül,és unalmasan mennek a napok a sulipadba. :( -.-"
Elegeeem vaan!
Nyarat akarok :( ⋆ ✈ ☼
A japánok teveztek egy nyomozó-robotot, ami elkapja a tolvajokat. Be is vetették három országban. - Japánban öt perc alatt elfogtak 100 tolvajt. - Az Egyesült Államokban öt perc alatt elfogtak 200 tolvajt. - Romániában öt perc alatt ellopták a robotot! ☻☻☻☻☻☺☺☺☺☺
Egyik nap az iskolában egy fényképész csoportképet készített az osztályról. A tanító néni megpróbálja rávenni a gyerekeket, mindenki vegyen a képből.
- Képzeljétek el, milyen jó lesz, ha majd felnőttök, előveszitek a képet és azt mondjátok, itt van Judit, ő orvos. Ez meg Gábor, ő autószerelő.
Hátulról egy vékonyka hang:
- És itt a tanárnő, ő meg halott.
XDDDD♥♥♥
Múltkor átmegyek az úton, egy bmw-s megáll, lehúzza az ablakot, és azt mondja: "Nem tudod hol a zebra, hülyegyerek??" Csak annyit mondtam: "Nem, de ha találkozom vele, megmondom hogy a majom kereste..."
valaki majom valaki csita !!!