I like you! Like everything!

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 999 alkalommal látták. (Ezen a héten: 583, a mai nap: 580) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Egyszer arra érkeztem haza hogy a zokni amibe korábban belevertem ott van az ágyamon. Két gülü szem és egy mosolygós száj volt rárajzolva, mellette egy cetli:" Mivel nem tudsz találni egy IGAZI lányt, a mostanit kicsit szebbé tettem. Anyu "
Nem mered lájkolni: $$
"Két út vált szét az életem felénél, Egy bölcs ezt mondta: Én a járatlanabbat választom; És ez mindent megváltoztatott." (Larry Norman)
Az elme, az intellektus, a tudat és az ego mindiglen tévednek. A szív sosem...:)
szeretlek gergő <3
jahj bakker fejezzétek már be ezt a szeretem de nem tudom ele mondjam neki meg ha kapok ennyi liket akkor elmondom....Basszus ha te igazán szeretnéd őt akkor nem várnál egy percet se hogy elmond neki azt hogy mit érzel , meg nem mástól várnál segitséget...akkor addig mondanád neki h szeretlek mig fel nem fogja mert ha igazán szereted akkor nem vársz hanem cselekszel .
Ha álom ez élet: mért nem jön az óra,
Mely fölébresszen egy boldogabb valóra?
onnan tudod h szerelmes vagy hogy nem akarsz aludni mert a valóság jobb az álomnál:$♥!
⋆B.U.É.K-olás 2012! :D xd⋆
♥♥♥♥♥♥Strasszer Ádám♥♥♥♥♥♥
ha valaki kapcsolatban van, mindenk lájkolja, közben valakinek a háttérben szakad meg a szíve.