I like you! Like everything!

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 1288 alkalommal látták. (Ezen a héten: 872, a mai nap: 869) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Talán nem érted a lényegét...egy ember neked adná az életét...
- Te hogy gondolod ezt? Én nagyon bonyolult és problémás csaj vagyok…meg hisztis, féltékeny, és lökött. De nagyon tudok szeretni, ami nálam nem múlik egy csak úgy.. Csak lehet nem elég ami vagyok… de ez van, magamnál nem tudok, és nem is akarok se több, se kevesebb lenni. Én így gondolom, innentől rád van bízva, hogy megéri-e..
én szeretném:) ♥
liiikeeee !
Drága kicsikém!

A lánykérés legnehezebb módját választottam. Azt szeretném, ha nem közvetlenül tőlem jutna el ez az üzenet hozzád, hanem másokon keresztül. Minél többen lájkolják ezt az üzenetet, annál nagyobb az esélye, hogy az valahogy visszajut hozzád. Így maga a sors dönti majd el, hogy mikor jön el a pillanat, amikor fel kell tegyem neked a kérdést: hozzám jössz feleségül?

Hogy rám ismerj, csak annyit mondok: csendsziget
Szeretlek :*
Egy extra hosszú karú ember, aki mindenkit át tudott ölelni, engem is elragadott. De ez is csak egy látomás volt.
Üvegtigris 3
Biztonsági őr:-Fáradjon ki kérem.
Sanyi:-Nem vagyok fáradt. :D☻☺
ennyi. ;) <3
Néha az emberek nagyon ostobák....Amikor rátalálnak a nagy szerelemre a szívük majd kiugrik a helyéről, akárhányszor beszélnek vele...Aztán csak telnek a napok, hónapok és kezdik azt érezni "itt valami bajvan....nem érzem azt amit az elején...az első beszélgetéseknél...szeretem ebben biztos vagyok...csak lehet h nem annyira mint akkor lehet hogy ez az érzés elfog múlni...?akkor milesz...?"Ezek a gondolatok egy idő után kételyek közé kergetik az embert míg végül egy olyan ostobaságot csinál amit talán soha életében nem tud helyrehozni...kimondja azt a négy betűt.és mikor lelép szerelme , elkezdenek potyogni a könnyei már nem tudja visszacsinálni..."Megbántam...de lehet hogy ígylesz a legjobb..de akkor mért ilyen rossz érzés?"Ekkor jövünk rá, hogy elvesztettük azt aki a legfontosabb volt nekünk....amikor már nincs melletünk...:(
1.Hallgatok, mint aki sír.
Jöjj lelkem, tárulj fel. Kit rejtesz? Áruld el. Bár mindenki láthatná, szívemben ki él.♥♥
aki szereti a facebookot és a lájkolást az Lájkolja ezt is és bizonyitsuk be hogy nem hülyeség a facebook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CÉL A 150