I like you! Like everything!

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 667 alkalommal látták. (Ezen a héten: 251, a mai nap: 248) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
lájkolja az, aki szokta használni itt, a "zsákbamacska" rovatot :D ♥
eladtam a murvaörlőt Dadan elvitte a pi***ba scscscs :DDDD

Macskajaj ♥
Régen...örültél egy szelet csokinak.Ma örülsz egy érintőképernyős telefonnak...Régen a lányért harcolni kellett a fiúnak.Ma csak annyit mondasz neki:"Mennyi pénz kell" és máris a Tiéd...Régen felhőtlenül tudnál nevetni.Ma csak kábítószer által érzed nagyon jól magad...Régen nem voltak lelki gondjaid...Ma csinálod a gondot saját magadnak...Régen az emberek megbecsülték azt,amijük van...Ma már semmi sem elég...Régen örültél ha meg tudod venni amire már legalább 1 éve gyűjtögettél...Ma azt is megveszed egy vagyonért,amire egy hét után ráunsz.Túl sok időt áldozunk a külsőségre.Pazarlunk,mert egyre többet akarnak az emberek.Úgy öltözöl ahogy a társadalom "elvárja". Az vagy, akinek látni akarnak.Azt szereted akit ha szeretsz,hasznod származik belőle.A társadalom szemetei vagyunk,és környezetünket is szemétdombbá alakítjuk magunk körül.
⊕ A halál bizonyos, csak az ideje bizonytalan ⊕
Nem érdekel h nem értékeled a szerelmet!én akkor is szeretni foglak örökké!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥☺
" Rózsaszín buborék felhőben utaztam nem volt semmi más csak a végtelenségig rózsaszínben játszó élet. Nem tudtam, hogy ez csak szappanbuborék és bármilyen apró fizikai behatás kipukkaszthatja...."
Drágam, nagyon tetszik, hogy természetes szőke vagy de nem értem a tövét miért fested barnára.
"A világ 1 olyan összetett és egyenértékűségeken alapuló dolog amit az épp emberi elme soha fel nem foghat!
Minden ami történik benne okkal történik, akár csak az ha elhagysz valamit, és rátalálsz valami másra."♣♠♣♦♣♦≈☺☻
De én ténleg komolyan gondolta mindent.
Ha megbánt egy másik ember, elfelejtheted az igazságtalanságát, ám amikor te bántod meg őt, mindig emlékezni fogsz rá. - Kahlil Gibran