I like you! Like everything!

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 715 alkalommal látták. (Ezen a héten: 299, a mai nap: 296) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
*2 barát összeveszik* tudod xy, te basztad el. nemértem mit sírsz utánam meg minek kérsz 50szer bocsánatot, ezt akkor sem lehet elfelejteni!! nemakarok veled kibékülni.. ne is számítsd rá, ne is reménykedj mert hiába.. JA BAZDMEG CSAKHOGY EGY BARÁTSÁGHOZ KÉT EMBER KELL. tehát ha 1 barátság összeomlik, ahhoz is. ezen gondolkodj el ;))
A szilveszter arra jó, hogy másnaposan kezd az új évet ☺... xDD Lájkold ha teis addig iszol ameddig rendesen látod az üvegeket vagy a poharat :DDD
Kedves Isten!

Van egy különleges ajánlatom az Ön számára. Az ajánlat tartalma egy használt Lady Gaga, egy kissé szoftverhibás, bár egyéb téren funkcionáló Miley Cyrus, egy működőképes DJ Tiesto, illetve egy TELJESEN VADONATÚJ Justin Bieber. Önnek ezért csupán egy Freddie Mercury-val, illetve egy Jimi Hendrix-szel kell fizetnie!
Igen, jól hallotta! Csupán egy Hendrix-et és egy Mercury-t kell adnia korunk... ööö... "legkiválóbb" zenészeiért!
De ez még nem minden. Ha fél órán belül feltámasztja a fent említett úriembereket, egy teljes és TISZTA szett Jonas Brothers-t kap!

Amíg a készlet (és az igényes zenerajongók türelme) tart!
,,Nagyon szerettem azt az embert. Ő volt az én szőke hercegem. A szél a szárnyaim alatt. Ő volt az ok, és az egyetlen ok, amiért fel akartam kelni reggelente.˝
EGO = Egyéni Generált Orgazmus
Ott volt mikor először kinyitottam a szemem,ott volt mikor nehezen lábra álltam,mikor kimondtam az első szavam,mikor először léptem be az iskola kapuján. Örült ha valamit elértem,de akkor is támogatott ha valami rosszat tettem. És most itt vagyok,felnőttem de nélküle .. S a mai napig fáj hogy búcsú nélkül itt hagytál ..
Te aztán büszke lehetsz a pasidra mikor a fél városnál be próbálkozott csak senkinek se kellett, de ezt bárki elmeséli neked.
Lány: Szeretsz? [ a lány nagyon izgul, és reménykedik.. ] Fiú: Igen. [ a lány boldogságában nem hisz a fülének.. ] Lány: Mennyire? [ a lány remeg, és nem hiszi el, hogy ez is vele megtörténhet.. ] Fiú: Nagyon. [ a lánynak a gyomrában pillangók repkednek.. ] Lány: És hogyan? [ a lány kezdi felfogni, hogy a fiú szereti.. ] Fiú: Ahogy egy nagyon fontos barátot. [a lány életében nem csalódott ilyen nagyot, de nem mondhatja el.... ] Lány: Értem. [ a lánynak minden nagyon fáj, de nem mutathatja.. ] Fiú: És te szeretsz? [ a fiú nem izgul, még csak nem is reménykedik..] Lány: Igen. [ a fiú elhiszi, mert tudja, hogy barátok.. ] Fiú: Mennyire? [ a fiú nem remeg, és tudja, hogy ez a valóság.. ] Lány: Nagyon. [ a fiú gyomrában nem repkednek pillangók.. ] Fiú: És te hogyan szeretsz? [ a fiú jól érzi magát ..] Lány: Csak ahogy egy barátot... [ a fiú rá mosolyog a lányra .. ]
".. ha a k*rvák világítanának , Budapest olyan lenne mint Las Vegas .";)
Szeretet éhség a korunk nagy problémája.Annak adnánk aki nem érdemli amink van nem becsüljük .Legyünk önmagunkhoz őszinték ,amíg magunkat nem szeretjük más biztosan nem fog ....☻