I like you! Like everything!

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 861 alkalommal látták. (Ezen a héten: 445, a mai nap: 442) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Csak az a barátod akit megveszel(By: Antiszociális Vagyok)
Nem szeretem a szilikont!!!
És te???
Csak röhögni tudok azokon a kis 13-14 éves csicskákon, akiknek fél üzifali bejegyzésük arról szól, hogy -" Mekkora bulit csapunk ma, és hogy mennyire berugunk " inkább nem mondok véleményt rájuk ;)) tisztelet a kivételnek!
lovász Ágnes
Szeress ma
Gondolj rám holnap..........
Emlékezz rám mindörökké
☆Szerinted jó ez így?Mind ketten boldogtalanok vagyunk,holott boldogok is lehetnénk.Miért nem hiszel nekem.Meddig akarsz még elmenni.?Értsd meg nagyon szeretlek!
ΨSosem tudja az ember, mit/kit sodor elé az élet, valamint azt sem, ahogy dönt, helyes e vagy sem, de abban az egyben biztosak lehetünk, ha kiérdemeltük azt a lehetőséget amit kaptunk az élettől, és érezzük azt, hogy ez már igenis ránk fért, ne habozzunk élni a sors/élet adta esélyekkel. ( szeretlek )
Miért, olyan hatalmas probléma lenne, ha látnál és nem tudnál elfelejteni. Nekem jól esne, ha tudnám, hogy vlaki csak engem akar, mert szeretem magam biztonságban érezni, érzelmi biztonságban. Nem számít a miért, meg a hogyan, nekem az számít, hogy amit adok, az viszonzást kapjon. Szóval tudd, hogy a mellébeszélés nem az én műfajom. /RΘLEXΘ/
Ugye milyen rossz mikor végig kell nézned hogy aki tetszik neked mással van? Mondd el egy vaknak! Ugye milyen rossz mikor a szüleid beleszólnak az életedbe? Mondd el egy árvának! Ugye milyen rossz mikor azt kell hallgatnod hogy anyád kiabál veled mert megint vmi hülyeséget csináltál? Mondd el egy süketnek! Ugye milyen nehéz mikor ki kell mondanod: „bocsánat”? Mondd el egy némának! Ugye milyen rossz hogy suliba kell járni? Mondd el egy afrikainak aki már 8évesen dolgozik! Ugye milyen rossz hogy tesin megint szivatnak és futni kell? Mondd el annak akinek nincs lába! Irigyled őket hogy megússzák ezt a sok szenvedést?....