I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 1438 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1022, a mai nap: 1019) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
A "Nem!", a világ legrövidebb szextörténete.
Mi a faszért kell ide írni a VV-t? Ki a rákot érdekel? Vagy amelyik IQ szegény idiótát érdekli az felmegy a netre és megnézi. Bazmeg kutyát nem érdekli kit küldenél haza onnan sőtt még őt sem !!! Meg ez a jól vagyoook igen jól vagyok jó van már szarom le hogy van . Ez is lóf*t nem érdekel 829 X :D úgy hogy nem érdemes fáradnod mer a többiek is agyfaszt kapnak tőled !!!!
Te olyan hülye vagy, hogy az autósmoziba is taxival mész.
"Egyszer majd te leszel az én helyemben… Fájni fog. Ezt garantálhatom… Nem lesz halálos, de azt kívánod bárcsak megölne a kín. Ha ez megtörténik szeretném első sorból nézni. Nem foglak sajnálni. Még csak nem is nevetlek ki. Egyszerűen csak nézem ahogy arra ...vársz, hogy valaki betapasztja az űrt a szíveden, amit egy olyan lány okozott, mint amilyen srác Te vagy. Nem fogok beléd rúgni, de szemem sem fog rebbenni, mikor valaki rád veti a végső csapást. Nem gyűlöllek. Egyáltalán nem. Sőt. Akármit is tettél velem, még mindig ugyanúgy szeretlek. Minden emiatt az érzés miatt van. Arról amit tettél velem, nem akarok többé beszélni. Nem akarok rád gondolni, ezért kérlek, ne keress többé, ne játssz velem, ne mosolyogj rám, ne mondd, hogy szeretsz. Nem akarok mást, csak elzárni a szívem egy kis zugába és elfelejteni, hogy valaha is léteztél..."♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
"S válaszolj mielőtt mennem kell;
velem az életed -tudnom kell,
hogy nem rontottad el...." ♥ :/
Miért nem tudom elfogadni, hogy örökre vége?
Miért várom most is, hogy visszajöjjön végre?
Miért álmodom mindig, hogy velem van újra?
Miért kell gondolnom, naponta a múltra?
Miért fáj ha látom?
Vagy miért fáj ha nem?
Miért van hogy felejteni, nem tudom ma sem?
Miért fáj, ha szavak nélkül, némán eltapos?
hiszen ez közöttünk már teljesen midnennapos..
Mirt kell szeretnem, ha Ő nem szeret?
♥♥
A tegnapi kérdésemre még nem kaptam válasz!
Persze ez rám is vonatkozik mert én is ugyanazt tettem mint te.
Hagytunk egy csomó kérdést a hátunk mögött,mindketten,pedig ha akkor rákérdezünk,nem kellett volna ennyi fájdalmat okoznunk egymásnak.Soha ne itélkezzünk olyan ember felett,akit nem ismerünk.
Te tudod.Ahogy érzed.Lehet akkor tényleg csak ennyi szerepet töltöt be az életedbe.