I like you! Like everything!

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 772 alkalommal látták. (Ezen a héten: 356, a mai nap: 353) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
“Légy igazságtalan valakivel, és máris szereztél neki néhány barátot.”
Nem vagyok orvos,nem lesz "dr."a nevem előtt és nem hordok sztetoszkópot.A világ egyik kihalt és legnehezebb nyelvét beszélem,hisz rajtam kívül még több százan értik,hogy mire gondolok,mikor azt mondom,hogy latin vizsga.A vizsgáink megelőzik a vizsgaidőszakot és nem örülök hogyha összekeverik a gyógytornászt a masszőrrel.Büszkén gondolok Madzsar Alízra, Karel és Bertha Bobathra.Szeretem a fitball labdát, a büfés teát,az MBT-t és a késő tanárokat.Itt élek kertváros szívében. Gravitáció kikapcsolásában mi vagyunk a császárok és igenis nálunk van a legkevesebb fiú az évfolyamon. Gyógytornász szak,én így szeretlek!
2éve:hagyjál már békén a hülye facebookoddal, myvip sokkal jobb
most:hagyjál már békén a hülye myvipeddel, facebook ezerszer jobb
Lájkold ha neked is Béci nyerte a VV-t. ;D ♥♥
..mert Béci a legjobb. (LLL) ☆
Young G. ^^ szeretünk. (L)
Nem kell a Nap ragyogása!
Meztelen bőröm égeti,
És titkaim mind felfedi.
Hogy mindenki nézze lássa,
Elárul, mindig megteszi,
Mert az éjszakát kedveli Lelkem, már az az ő háza.
Meleg, ölelő karokkal Fogad az éj, csak ő szeret,
Ringat, csak ringat engemet.
Hiszem, tudom, jobb ez sokkal!
Félénk, tétova fényemet
Észrevenni csak így lehet: A Holddal, s a csillagokkal.
Mi nem árt 1 szőkének
???????
Rosszul sikerült agyműtét!☺
Kezelj minden helyzetet úgy, mint egy kutya. Amit nem tudsz megenni, megdugni vagy elásni azt hugyozd le és menj tovább!
ha minden fiú szeme olyan kék lenne, akár a tenger, már nem lennének szilárd testű lányok.
Fizika óra van, én mellette ülök.Nézem a fénylő, bársonyos haját, a gyönyörű szemét, a szép kezét...
Ő rámnéz, és mosolyog. De ő nem úgy néz rám,ő csak az úgymond "legjobb barátom".
Vége az órának,vége a napnak, ő átjön hozzám elkérni a matekfüzetem. Én odaadom neki, ő rámmosolyog, az arcomra nyom egy puszit,és azt mondja, köszi.
Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom,hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám és én ezt tudom.
Másnap találkozunk a suliban, mellette ülök, sír...sír,mert szakított a barátjával. Én megvigasztalom, ő átölel...érzem, hogy majd kiugrik a szívem.
Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja, köszi.
Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom,hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám és én ezt tudom.
Telnek a napok, az évek, látom hosszú talárban,az érettségin, látom, amikor átveszi a bizonyítványát. Ő rámmosolyog.
Én el akarom mondani, hogy szeretem,el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám,és én ezt tudom.
Együtt megyünk a főiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam.Ő még szebb, hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyörű nő.
Az utolsó nap ő rámmosolyog,az arcomra nyom egy puszit.
Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt,és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom.
Eltelik rengeteg idő,én minden héten beszélek vele telefonon. És akkor megkapom a szörnyű hírt. Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van,látom a fehér gyönyörű arcát. Potyognak a könnyeim.
Nem mosolyog rám, nem kapok tőle puszit.
El akarom neki mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom,hogy csak barátok legyünk, de ő már nem tudhatja ezt...
Később felmegyek a szobájába, és megtalálom a naplóját,és a következőket olvasom:
" Rámosolygok, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem,el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám,és én ezt tudom!
Meddig lehet egyszerre két férfit szeretni?Ameddig észre nem veszik egymást!