I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 1366 alkalommal látták. (Ezen a héten: 950, a mai nap: 947) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ha be tudsz jelölni,tanulj meg köszönni is az utcán☼
SMS-üzenete érkezett! Átveheti a legközelebbi GSM-boltban.
15-ke ballagás
"- Szerinted van ennek értelme?
- Nem kell, hogy legyen, az csak megtörténik, mint mikor először meglátsz valakit csak úgy, elmegy melletted az utcán, és egymásra néztek egy pillanatra. Létezik egy ilyen felismerés, mintha tudnátok valamit, aztán a másik elmegy, és már túl késő bármit is csinálni. És sohasem felejted el, mert ott volt, és te elengedted. Azt gondolod: "És ha megálltam volna? Mi van, ha megszólítom? Mi van? Mi lett volna?" Talán csak párszor van ilyen az életben.
- Vagy egyszer.
- Vagy egyszer."
Nem lesz fellángolás újra, mert már nyitva a szemem .. Nem kell a mosolyod, és nem kellesz te sem .. ; )
lájk = Lágyan Átkarolva Jobban Kívánlak xD
Yeeehhhh.. Szerelmes vagyok..!<3 :$$ :DD
Mai mese:

- Kovács tizedes!
- Jelen!
- Rakja be egy hátizsákba a felszerelését és adja le a raktárba.
Holnaptól nyugdíjas lesz.
- Tábornok úr! Hisz még csak 43 éves vagyok, nem akarok én még nyugdíjba menni.
- Tizedes! Lenyomott itt a honvédségnél 25 évet és még nem tanulta meg, hogy a parancs az parancs, megb...-ni nem lehet, mert szaporodik?!
- Igenis, értettem tábornok úr!
- Na, ezt már szeretem tizedes. De hogy lássa, milyen jó parancsnok vagyok, elmondom, miért kell nyugdíjba mennie.
A fülkeforradalmári, őőő...izé, akarom mondani a Nemzeti Együttműködés Kormánya elhatározta, hogy 2012-től megszünteti az olyan igazságtalanságokat, hogy egyesek jóval a korhatár alatt menjenek nyugdíjba. Felháborító, hogy életerős emberek nyugdíjasok legyenek, és a költségvetés sem bírja el.
- Tábornok úr! Ezért nem akarok én nyugdíjba menni.
- Kuss! Most én beszélek! Mondom 2012-től lesz ez a törvény, most viszont még csak 2011 van, ezért akit lehet, nyugdíjazunk. Aztán majd jövőre szépen visszavesszük őket, mert az mégsem járja, hogy életerős emberek otthon lógassák a lábukat az állam pénzén!
- És ez miért lesz jó nekem?
- Na, magát sem az eszéért szeretjük tizedes! Ki mondta azt a
baromságot, hogy ez jó lesz magának? A kormánynak lesz jó. Először is, a törvény szerint nem is nyugdíjat fog kapni, hanem járadékot, amit ugye emelni nem kell, sőt ha nem jön vissza dolgozni meg is szüntethetünk.
- Én ezt nem értem tábornok úr!
- Azt ránézésre sejtettem tizedes. Elmagyarázom. Sokba kerülnek nekünk tizedes. Etetjük, itatjuk, ruházzuk magukat, amiért szinte nem is fizetnek. A fűtésről és egyebekről nem is beszélve. Egy-egy terepmunka után látom, hogy nem átallnak negyedórákat a zuhany alatt lubickolni, hát mik maguk, kacsák? Tudják maguk milyen drága a víz? A körletben még nappal is mindig égetik a villanyt, rá se bagóznak, hogy milyen drága az áram. Szabó őrvezetőnek már szinte csak az a feladata, hogy körbejárjon minden helyiséget és lekapcsolja a lámpákat. Erről jut eszembe, ha végeztünk küldje be Szabó őrvezetőt, tudtommal ő is már itt van 25 éve, mehet nyugdíjba. Ezen felül a bérük is sokba van. Mennyi most a fizetése?
- 180.000 Ft
- Na, látja, ebből 150.000 Ft nyugdíja lesz, illetve dehogy nyugdíja,
járadéka. Már itt is spóroltunk 30.000 forintot. Januárban szépen visszahívjuk, de nem ám azért, hogy a Kalasnyikovját fényesítgesse! Majd felügyelő lesz a kényszermunkatáborban, akarom mondani munkavezető a közmunkaprogramban 78.000 Forintért.
- Elnézés tábornok úr, de nem vagyok én hülye! Nem fogok én
visszajönni ennyiért.
- Dehogynem tizedes! Mert itt jön a csavar. Ha nem jön vissza,
megállapítjuk, hogy munkára alkalmas és megszüntetjük a járadékát. Na, akkor mit választ? A teljes pénztelenséget, vagy, hogy megy Debrecenbe barakkban lakni és építeni a stadiont 43.000 forintért, vagy a felügyelőséget 78.000 forintért?
- Ó, hogy ba... meg! Ezt jól kitalálták!
- Na, látja tizedes! Ehhez kell az egyetem, tanult volna maga is, mint a Kedves Vezető!
Végeztünk! Küldje be Szabó őrvezetőt!
- Igenis! Értettem!♥♥
*Azt beszélik, a témátok vagyok.. Most mit mondjak erre.!? hát ilyenek a nagyok. ! ;) ~
A legtöbb dolog, amit kapunk az életben nem áldás, hanem próbatétel. Épp ezért sosem az a kérdés, hogy mink van, hanem sokkal inkább az, hogy mit is kezdjünk azzal amink van.