I like you! Like everything!

Tudod arra gondoltam,akkor is jó élni,ha úgy látszik,keserű a világ,
rosszak az emberek,egyik pofon a másik után ér,ha körülöttünk minden
elromlott,akkor is érdemes élni.Küzdve is ,betegen is,fáradtan néha elkeseredetten is addig,míg él bennünk az öröm csirája,az öröm csirája pedig nem pusztul el,míg van valaki,akár csak egy ember is él ezen a világon,akinek fontos az életünk.

Ezt összesen már 1224 alkalommal látták. (Ezen a héten: 808, a mai nap: 805) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
♫☺♪♫♯☼♫♪⋆☆∑∑☻☺⋆♮♭♥♣♠§ą√Ωℜ≈⊕∑✈♫♯☆♂☼
Védd a hódokat! Egyél fát xD
Süket füllel szóra várok,
Vak szememmel napfényt látok.

Bánatvidék, merre jártam,
Köd előttem, por utánam
23 és fél óra ;D
Nem, nem és nem!!!
A suli nem kocsma, hogy egész nap ott legyél
Színészkedem,és van egy pasim is de nem érti meg ,hogy én nem az vagyok akinek engem hisz ő engem egy hétköznapi embernek hisz..:@elegem van..:(!! vagy érte meg hogy színészkedem és színházba járok folyton próbákra vagy mondja a szemembe ,hogy nem kellek neki..!!és neki áll följebb amikor próbára kell mennem és nem tudok vele lenni!? Nem az ,hogy még talán meg is becsülne..
Szoktál néha egy képet nézegetni magadról, és meglátni egy idegent a háttérben? Ez elgondolkodtat, vajon hány idegennek vannak képei rólad...? Más emberek életének mennyi pillanatának lettünk részesei? Csak gondolj bele. Lehet, hogy valaki életének fontos része vagy úgy, hogy nem is tudsz róla...:)
én optimistának tartom magam. pozitívan fogok fel mindent. a halált, és a katasztrófákat is. a szenvedés és a kín megerősíti a hitemet abban, hogy e világon semmi keresnivalóm nincs, és másnak se. szánalmas erőlködés amit itt az emberek, és az állatok véghezvisznek amióta vannak.
Tudod mi az, szeretni valakit s mikor kérdik büszkén letagadni? Minden utcán őt keresni, várni s mikor jön közömbös durva arcot vágni. Belefoglalni a nevét az esti imába, s azt hazudni sosem gondolsz rá. Becsülni, értékelni gondolatban, s lekicsinylőn elítélni szavakban. Nem írni, mintha nem is érdekelne s könnyekkel elaludni, szemeddel mosolyogni bár szíved ég tudod miez? dacos női büszkeség ;)