I like you! Like everything!

Lájk és megy az üzi faladra :♥
© Szia vagy csá?
© Puszi vagy pacsi?
© Barát vagy ellenség?
© Mozi vagy filmezés az ágyban?
© Tali vagy facebook?
© Közös kép vagy összeszerkesztett?
© Kedvellek-e? ja
© Tetszik-e a profilképed?
© Meg van-e a telószámod?
© Eltöltenék-e veled egy napot?
© Megölelnélek-e?
© Mennyire szeretlek?(0%-100%)
© Megbántam-e hogy megismertelek?
© Elfoglak-e felejteni 10 év múlva?
© Járnék-e veled?

Ezt összesen már 9868 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1527, a mai nap: 1500) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Nikola a helyett Antonyo legyen a Rise-ba :)
Komp akart lenni, de nem komplett :DD
úúúúútálom mikor bejelölnek egy boldog karácsonyt képen és mindig kapom a buzi értesítést hogy XY akiről fingom sincs ki az hozzászólt egy kurva fénykép rólamhez
-.-
Imádlak Mucikaa ☻♥
→ Mucedlii ☻♥
☆Michael Jackson☆ ♠Pop♠
Nincs 4es metrónk,nem vagyok pesti és nem hordok szalmakalapot.A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem és rajtam kívül több mint 20 ezren értik,hogy mire gondolok,amikor azt mondom, Strucctelep.A családnevem megelőzi a keresztnevemet és nem örülök,ha a turisták összekeverik Budapestet, Bukaresttel. Büszkén gondolok a versenytáncosainkra , a termál beachre, a The Black Man Clubra és az új főtérre. Itt élek Európa szívében. Kézilabdában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legdögösebb csajai. HAJDÚNÁNÁS! Én így szeretlek!

Go!! :D Lájkloni kötelező!
Néhány különlegesség, amiről kevesen tudnak: A pillangók a lábukkal ízlelnek. A kacsa hápogása nem visszhangzik, és senki nem tudja, hogy miért. Évente, átlagosan, 100 ember fullad meg a saját töltőtollától. Általában az emberek jobban félnek a pókoktól, mint a haláltól. A társkereső irodákat felkereső emberek 35%-a már házas. Az elefánt az egyetlen állat, ami nem tud ugrani. 2 milliárd ember közül csak 1 éli meg a 116 évet. A tehén fel tud menni a lépcsőn, de lejönni már képtelen. A nők kétszer gyakrabban pislognak, mint a férfiak. A könyökünket lehetetlenség megnyalni. Indiana fő könyvtára évente egy hüvelykujjnyit süllyed, mert az építésekor a mérnökök nem számoltak az épületben elhelyezett könyvek súlyával. Egy csiga akár 3 évet is átaludhat. Megdöbbentő! Az elektromos széket egy fogorvos találta fel. Minden jegesmedve balkezes. Egy strucc szeme nagyobb, mint az agya. Majdnem mindenki, aki ezt az üzenetet olvasta, megpróbálta megnyalni a könyökét..=D
Nagyon hülyeség ez a világ vége! -.- Így is úgy is meghalunk, nem mind1 mikor? xD
Bírom a szüleim értelmes kérdéseit:
- Mit keresel a hűtőben?
- Hajszárítót bazdmeg !!⋆☺☻
Két szőke nő beszélget a tegnapi áramszünetről.- Képzeld 3 órát álltam a liftben az áramszünet miatt.- Az semmi, én 4 órát álltam a mozgólépcsőn!