I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

fiú: jó a segged kő kóla
lány: nagy a pofád tucc róla?
fiú: nagyobb mint a te melled
lány: az én mellem nagyobb mint a te IQ szinted

Ezt összesen már 4230 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1683, a mai nap: 1672) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
lájkolja, aki szeretné, h fehér karácsonyunk legyen!
Már csak 20 hét geci! Azt kibírjuk! Nyár 2011! Huhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú fászom!
Családi idill:
- Drágám, hozd ide a sört a hűtőből!
- Varázsszó?
- Odabasszak?!
Én az ezüst hercegben hiszek, aki szárnyakon jön...♥
,,A való­ság­nak nincs értelme. A dol­gok­nak, ami­ken éppen gon­dol­ko­dom, a lát­vány­nak, ami elém tárul, az ujjam között tar­tott ciga­ret­tá­nak egy­ál­ta­lán semmi értelme nincs. Olyan érzé­sem volt, mintha vala­hol más­hol len­nék, és onnan figyel­ném saját maga­mat. Nem tudok elhinni sem­mit. Nem érzek sem­mit. Csak olyan­kor vagyok tuda­tá­ban az életem­nek, ami­kor fáj­dal­mat érzek.'(Kanehara Hitomi — Pirszinget a kígyónak)
→Elmúlt mint száz pillanat,s tudjuk mégis múlhatatlan.
Mert szívek őrzik, nem szavak.←♥:)
Mit ér egy év? kérdezd meg a bukott diákot. Mennyit ér egy hónap? kérdezd meg az anyukát, aki épp egy koraszülött csecsemőt hozott a világra. Mennyit ér egy hét? kérdezd meg a hetilap egyik szerkesztőjét. Mennyit ér egy óra? kérdezd meg a randira váró szerelmeseket. Mennyit ér egy perc? kérdezd meg attól, aki lekéste a vonatot. Mennyit ér egy másodperc? kérdezd meg attól, aki éppen hogy túlélt egy balesetet. Mennyit ér egy századmásodperc? kérdezd meg attól, aki az olimpián ezüst érmes lett. JEGYEZD MEG: az idő senkire se vár! Becsüld meg, ne értelmetlenségekre pazarold :)
"Gyerekek, gyertek! Louis, Vuitton, jaj, de táskás a szemetek!" (Varga Ferenc József - Banki ügyintézés - Rádiókabaré, 2011. szeptember)
Mi nem sikerült?
**Ha tévedek, felvállalom és ha hibát követtem el jóváteszem!:)**