I like you! Like everything!

fiú: jó a segged kő kóla
lány: nagy a pofád tucc róla?
fiú: nagyobb mint a te melled
lány: az én mellem nagyobb mint a te IQ szinted

Ezt összesen már 4081 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1534, a mai nap: 1523) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Anya : Saját magadnak tanulsz nem nekem
Gyerek : Akkor miért te akadsz ki az egyesen és nem én :O?
:D:D
kedvenc időtöltés: - msnezni♥
- elbaszni az időmet faszbukon♥
- zenét hallgatni + tv-zni egyszerre♪♫
Ne játssz a szívemmel - még szükségem lesz rá...!♥
Segíts kérlek abban hogy most el tudjalak feledni, mert hiába is döntöttem el, tudjuk hogy ez nem ennyi. A búcsú könnyű lenne, mégis megszakad a szívem, az eszem oda húz, de valami eltaszít bennt. Tudom hogy ez nem múlik el, és úgy írom meg ezt a sort, hogy tiszta RÓLUNK előttem a kép, pedig már nem ma volt. Legbelül az álmaimban, szebb a kép a világról, BOLDOGSÁG GYERE HAZA, MÁR NAGYON HIÁNYZOL.. ♥.
Templomba mondja a pap:
- Álljon fel az aki a pokolba akar jutni!
A hívek csak ülnek. De ki idő múlva fel áll egy hívő.
Kérdezi a pap:
-Mért állt fel?
Hívő:
- Hogy ne érezze magát egyedül!
Olyan vagyok, mint a hátrahúzhatós kisautó, ha felhúznak megindulok. :)
Egy gömbön lakunk. A gömbök zárt rendszerek, nincs esély a menekvésre. - Frank Schätzing
Én egy olyan lány vagyok, akinek vannak céljai az életben. Van értelmes elfoglaltságom, és bár nem ismerem a fél várost, az a maréknyi barát mindig ott van nekem. Szeretem a sminket, de csak módjával, szeretek szexi ruhákba bújni, de nem azért, hogy minden pasi rám vethesse magát. Azért vagyok csinos, mert én így érzem jól magam. Ha megtetszik valaki, másra rá sem nézek. Addig szeretek, míg meg nem bántanak. A bocsánatomat nem adom csak úgy bárkinek! Akit szeretek, annak ki is mondom, kiállok érte, megvédem az igazát, de ha téved, akkor azt is a szemébe mondom! Kihasználhatsz, ha úgy látod, hogy épp nem vagyok képben, de akkor nem is vagyok neked fontos; ha mégis, akkor pedig felejtsd el, hogy létezem! Erős vagyok kívül, de a szívem nem kőből van! Nem vágyom rá, hogy minden pénteken leigyam magam, nem vagyok naiv kislány, akit bármelyik szívtipró megkaphat, bókolhat akármennyit! Nem érdekel, hogy már megint melyik pasi bökdös fb-on, hogy néz ki, hány éves... mert nincs szükségem idegen udvarlókra! Többet ér nekem egy érintés, egy mosoly vagy egy ártatlan puszi az arcomra olyasvalakitől, akit emberként is sokra tartok, mint egy photoshopolt fényképen feszítő puccba vágott "szépfiú"!