I like you! Like everything!

fiú: jó a segged kő kóla
lány: nagy a pofád tucc róla?
fiú: nagyobb mint a te melled
lány: az én mellem nagyobb mint a te IQ szinted

Ezt összesen már 3011 alkalommal látták. (Ezen a héten: 464, a mai nap: 453) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Nem értek a lovakhoz!
Feljönnek a csillagok,ragyognak az égen,
Akár csak a szemed ragyog olyan nagyon szépen:$$
♥♥♥♥♥
tanár:vedd le a kesztyűt a kezedről, óra van!
gyerek:de tanárnő, fázik a kezem!
tanár:majdnem mondtam egy csúnyát mi fázik neked!
gyerek:nem tanárnő, van rajtam cicagatya... xD
Egy fiú kell ki kicsit szexi, és ha nemet mondok újrakezdi.* :$
Ismerlek, tudom milyen vagy. Átvertél. Csak játszottál az érzéseimmel. Minden nap mikor mással látlak a szívem hasad meg, gyűlölni akarlak, mégis szeretlek.
Nemtehetek róla Maunika idegállapotba vótam :D:D
i♥cheese
lájk ha te is☺☆
Annyira gyűlölöm olykor a Facebookot... bár ne tudnék meg inkább pár dolgot :S =(
♥Létezik fiú-lány barátság?
Egyszer egy fiú és egy lány voltak a legjobb barátok a földön.Nagyon szoros volt köztük a kapcsolat, annyira, hogy egymáshoz átjártak beszélgetni.Egy nap aztán a lány nagyon szerelmes lett a barátjába .Minden percben, órában, csak fiúra gondolt.Ezzel a lánnyal csak az volt a gond, hogy sosem tudta tartani a száját mert ő eszerint élt; "Ami a szíveden az a szádon".Teltek-múltak a hónapok a lány szerelme csak erősödött. A fiú mindig rámosolygott, és pár hónap alatt nagyon megváltozott.A lány még mindig tartotta a száját.Egy nap aztán már az érzései teljesen el komolyodtak.Már nem bírta így bevallotta a fiúnak, hogy szereti.A fiú nem lepődött meg.A lány azt várta, hogy a fiú mond erre valamit...Erre a lány várhatott is.A fiú és szülei éppen akkor költöztek el.A lány hetekig sírt a fiú után, de hiába.A fiúnak nem tetszett, hogy a lány szerelmes belé.A lány sírt és csak sírt.Soha többet nem hallott a szerelméről.
Eltelt 10 év és a lány a régi emlékeken merengett.Egyszer kopogtatnak az ajtón.Egy rózsacsokorral a kezében a 10 évvel ezelőtti szerelme állt az ajtó előtt.A lány nagyon meglepődött.A fiú átadta a csokrot és megakarta csókolni a lányt.Erre a lány elhajolt.A fiú nemtudta mi baja, és eleredt a könny a szeméből.A lány elmagyarázta neki, hogy már ő nem szerelmes belé, miért nem fogadta el akkor amikor ő vallott szerelmet.A fiú azt mondta, hogy ő akkor is szerette a lányt, csak mivel költöztek el tudta, hogy ritkán látnák egymást és úgy nem működne a kapcsolat, de mindennap sírt a lány után...A nő erre odaszaladt a férfihez és megcsókolta.Erre a lány megszólal;-Te buta! aszt hitted hogy elfelejtettelek?!Mindig is erre a pillanatra vártam. :) ♥SZERETLEK!!♥És életük végéig egymással éltek.Nagyon szerették egymást. :)Ez a kis tündérmese azért volt hasznos, mert sok mindenki nem becsüli meg az ami az övé lehetne..És ahogy az egyik idézet mondja; "A fiú lány barátsággal egy a baj, hogy az egyik fél mindig többet érez pusztán barátságnál." És ez így van! :D Lájk ha tetszett:), és veled is történt már hasonló dolog.♥
Élet utca

Mennyi szép bolt, mennyi kirakat,
És mindegyiken vaslakat.
Kinyitni egyet sem tudok,
Jó lesz, ha tovább indulok.
Én is voltam bolt, kirakat,
De letört rólam a lakat.
Kincsem, gyöngyöm halomban volt,
Jött az éj és kirabolt.
Rajtam cédula: "Riadó"
Egy üres élet kiadó.