I like you! Like everything!

fiú: jó a segged kő kóla
lány: nagy a pofád tucc róla?
fiú: nagyobb mint a te melled
lány: az én mellem nagyobb mint a te IQ szinted

Ezt összesen már 3157 alkalommal látták. (Ezen a héten: 610, a mai nap: 599) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Az öreg papa egy nap sétál az erdőben mikor egyszer csak egy hangot hall az egyik bokorból:"Hét te ott, gyere ide!". A pap értetlenkedik és meg tovább mikor megint hallja " Légyszíves gyere már ide!". Az öreg oda megy és látja egy béka szólt hozzá. "Hát te hogy-hogy beszélsz?" -kérdezte a pap. "Én igazából egy 11 éves kisfiú vagyok csak a gonosz boszorkány békává változtatott."-hangzott a válasz. "Jajj szegény, és hogyan tudok segíteni neked?" - sajnálkozott a pap. "egyszerű csak este vigyél el magadhoz tegyél magad mellé az ágyba és reggele vissza változok"
Úgy is tett a pap haza vitte megágyazott lefeküdt és maga mellé tette a békát. Éss láss csodát a béka másnapra egy 11 éves kisfiúvá változott.
-Esküdtszék, bíróság a védelem befejezte a beszédét. (Igaz történet:D:D)
Bár már szinte jelentését vesztette ez a szó: "Szeretlek"
De bizony vannak még olyan emberek akiknek jelent valamit és komolyan gondolják!
Én is közéjük tartozok! Őszintén mondom: Szeretleeeek<3
Ahelyett, hogy vennék Neked valamit, amit szeretnél, valami olyat adok Neked, ami az enyém, ami tényleg az enyém. Egy ajándékot. Valamit, ami jelzi, hogy tisztelem azt az embert, aki itt ül velem szemben, és arra kérem, hogy értse meg, mennyire fontos, hogy vele lehetek. Most már van valamije, ami egy kicsit én vagyok, van belőlem egy darabkája.

By.: Csita :P
Az akadály,maga az út.
Egész nap beszélünk, persze ha találkozunk egy szót se szólunk egymáshoz. -.-"
olyat szeretnék veled, amit csak veled lehet, amit mással nem lehet, amit mással nem merek.♥
"Elég gáz ügy, totál belezúgtam, de kajakra, és ez olyan jó, attól függetlenül, hogy a srác nem rajong értem egyáltalán…"
szeretlek nagyon várlak haza jössz kincsem,
Egy egyszerű fehér póló is divatos egy olyan srácon, de egy giccses, túldíszített felsőtől sem lesz hozzá hasonlítható egy másik! ☺☻⋆
ℜOlyan csaj kell nekem, aki robban, ha azt hiszi, hogy elveszíthet.ℜ