I like you! Like everything!

fiú: jó a segged kő kóla
lány: nagy a pofád tucc róla?
fiú: nagyobb mint a te melled
lány: az én mellem nagyobb mint a te IQ szinted

Ezt összesen már 3263 alkalommal látták. (Ezen a héten: 716, a mai nap: 705) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Fizika pff-.- kémia: O.. nyelvtan töri..pff pff pff..:@
go haza^^(L)*__*
Azt álmodtam, hogy ébren vagyok, és arra ébredtem, hogy alszom.
Miért nem bírják megérteni a fiúk, hogy nem azt várjuk el legyen mindig kedves, aranyos..csak, hogy ne legyen ennyire bunkó.. :/
A karácsony a családé, a szilveszter a barátoké! ;)
Egy msn beszélgetés:
-Szia mizujs?
-hali, semmi kül, ved?
-semmi
-micsi?
-msn+ face, te?
-én is
FÉL ÓRA MÚLVA
-na én léptem szia
-szia
♥ „...mindenkiben benne lakozik valami vad és törvény¬szegő fajtája a vágynak, még bennünk is, akik látszatra nagyon mértékletesek vagyunk: álmainkban mutatkozik ez meg világosan." ♥
Ha olvasás nélkül átlépsz ezen az üzeneten, akkor MEGSZŰNIK A FACEBOOK! Kedveld, de aztán tényleg! Ugyanis Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves, szőke, tősgyökeres stockholmi kislány, többszörösen áttételes, súlyos anorákban szenved, amiért nem tetszikelte.

Ezért apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az üzenetet, és nem lép csak úgy át rajta, hanem kinyomtatja, és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, továbbá ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett a karancsi ABC-ben három darab friss vajas zsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő versenyt, valamint, hogy Mark Z. a Facebook vezetője ne szüntesse meg a Facebook-ot a Facebook veszteséges működésére hivatkozva.

Ha van szíved - márpedig miért ne lenne -, ne lépj túl ezen a levélen anélkül, hogy kedvelnéd, hanem kedveltesd legalább harmincnégy barátoddal!!!

Ugyanis például:

- Monica Lewinsky nem kedveltette másokkal, ezért másnap orálisan ki kellett elégítenie Bill Clintont.
- Kovács István csepeli öntőmunkás kedveltette másokkal, ezért másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit.
- Szaddám Huszein nem kedveltette másokkal, le is rohanták Irakot.
- Kovács Hajnalka erotikus egyéni vállalkozó és szellemi szabadúszó sem kedveltette, másnap HIV-et, Hepatitis C-t és szifiliszt kapott egyszerre, ráadásul az öngyújtójával tök véletlenül leégette a haját, majd elesett és eltört huszonhárom csontja, később pedig levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, mire az egyik melléből kiesett a szilikon.

Úgyhogy KEDVELD, KEDVELTESD! Így nem fog megszűnni a Facebook. Köszi a segítségeteket! Kattints a Tetszik-re!
Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam viszontszeretni. Repkedtem a boldogságtól, fogadtam örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Felhívtam valakit csak azért hogy halljam a hangját, néha elég volt egy mosoly ahhoz hogy szerelmes legyek. Sokszor féltem, hogy elveszítek valakit, aki fontos számomra.. és el is vesztettem a végén. De túléltem, és még most is élek. Már nem csak túlélem a hétköznapokat, hanem megélem azokat. Mert az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon..
Ami van azt kell szeretni,
S ami nincs azt meg kell szerezni!:>☺
☻☆Likeold ha szereted az anyukádat♥♥♥♥♥♥♥☆☻