I like you! Like everything!

Vágyom rád, forr a vérem
téged kívánlak minden éjjel ♥♥

Ezt összesen már 1188 alkalommal látták. (Ezen a héten: 346, a mai nap: 341) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Levél a szőke nő anyjától

Kedves Lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.
Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.
Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig.
Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pál
* A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szerető anyád

Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva
*sziasztok jóéjt:D
kuki, puni
a helyes fiúknak mindig tucatnevük van..xd
‎"Normális embereknek tovább tart kimondani, hogy szeretlek. Első lépcső, mikor azt hiszed, hogy azt hiszed. Aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszed, hogy tudod. Aztán jön az, mikor tudod, hogy tudod, de nem tudod kimondani. És akkor következik az, amikor tudod, hogy tudod és már nem bírod visszatartani."♥♥
Szőke nő a lottózóban: - Ez milyen játék ? - El kell találni 5 számot... - És milyen messziről?
Mondd meg neki hogy szereted, hiszen nincs mit veszítened, de mindig bánni fogod, ha nem teszed meg..
" Lehet, hogy most épp nevetsz rajtam, de abba gondolj bele, hogy én voltam az, aki rádírt, mert beszélni akartam veled, és mert titkon szerettelek, és te visszaírtál nekem, és ezzel félrevezettél, megbántottál, és így kezdődik a nyár..."
Barabásné egy szopós kurva
a férjén kivül mindenki tudja
szegényt nem szopja le soha
Aki azt mondja szeret,talán igaz lehet. Aki azt mondja imád,sose hidd szavát. De aki nem szól,csak mélyen szemedbe néz annak szívében örökké élsz.
♥♥ Szeretlek Életem ♥♥ 2009.07.26. ♥