I like you! Like everything!

Vágyom rád, forr a vérem
téged kívánlak minden éjjel ♥♥

Ezt összesen már 1150 alkalommal látták. (Ezen a héten: 308, a mai nap: 303) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
A férfiak olyanok, mint a golflabdák. Lyukról lyukra vándorolnak.
Mindiig minden körülmények között.xD : 'D
Drágám, az anyád félórája kiesett az ablakon!
- Micsoda? És csak, most szólsz?!
- Eddig nem tudtam megszólalni a röhögéstől.
xD
Csak hagytam h vigyen az éjszaka,partyból partyba ,ahogy az megvan írva,ma meg nevetek a tegnapon,mert tudomjól,hogy mától olyan életem lesz amit mindenki belájkol ;DD ♫♥
Whats up niggas?
Nincs mit mondanom, vagy inkább nincs kinek :/♥
Két mondat elég a pasiknak, hogy a csúcsra jussanak?
Az elmebeteg a diliház folyosóján szaladgál, madzagon húzva maga után a fogkeféjét. Az éppen arra járó ápoló rámosolyog:

- Szép kutyája van, Lajoska!
- Na de kérem. Ez nem kutya, hanem fogkefe, nem látja?

Az ápoló furcsán néz rá, és tovább megy. A bolond rákacsint a fogkefére.

- Jól átvertük, Fifi! xD
Azt semmiféleképp sem akarom,hogy eltünj az életemből,ellenkezőleg aztakarom,hogy mellettemlegyél,mert azzal csak jobban ártanál ha elmennél. Engem ne félts semmitől,mert csak akkor tudok megnyugodni,ha magam mellett tudlak.
Nem fogjuk egymást keresni, mert valahányszor a te számodat hívnám, ott lesz bennem a dac, hogyha nem hiányzom, miért keresselek. Te sem fogsz hívni, már nem lesz jelentősége a nevemnek a telefonodban. Ott leszünk egymás múltjában, nézzük majd az ajtót, de nem fogjuk újra kinyitni. Nincs miért, ebből nem lesz happyend, szerelem sem, semmi. Nem vagy benne a tegnapjaimban, a holnapjaimban, mert nem akarom, hogy benne legyél...