I like you! Like everything!

Vágyom rád, forr a vérem
téged kívánlak minden éjjel ♥♥

Ezt összesen már 1058 alkalommal látták. (Ezen a héten: 216, a mai nap: 211) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
:D mindig lájk:D
A Facebook hivatalos angol nyelvű szabályzatában ez áll: A bökés gombbal különböző dolgokat lehet csinálni, mint pl. köszönni...
Ha valakit megböksz, az kap egy figyelmeztető jelzést a saját adatlapján.
(aki a másik verziót kitalálta, az hamar tanuljon meg angolul vagy vegyen egy felfújható gumibabát és azt bökdösse xD)
3 szöszi találkozik a mennyország kapuja előtt.
Mivel csak 1 férőhely van, eldöntik, hogy kinek volt a legizgalmasabb a története, és az bemehet.
Megszólal az első:
- Én a tizedik emeleten laktam és rájöttem, hogy a férjem megcsal! Nagyon pipa voltam, és ki akartam dobni a hűtőt az erkélyről. Csakhogy beleakadt a ruhám, és lezuhantam a hűtővel együtt!
Megszólal a második:
- Ó, én meg kint álltam a harmadik emelet erkélyén, egyszer csak rámzuhant a hűtő.
Mondja a harmadik:
- Hát, ha még azt nem tudom, hogy ki kerül a paradicsomba, de abban biztos vagyok, hogyha kinyitottad volna a hűtőt, akkor mindegyőnk élne..☻
"A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene!
-Kérdés, hogy átérzed-e..."
Fiú kérdezi a lánytól: Berakhatom a pendriveom az usb csatlakozódba hogy lementsem a like gombjaid?
Azért szeretem az msn-t mert elég annyit írnom h jól vagyok utána egy smilet ":D" és mindenki elhiszi. :)
☆ A wasárnapi szentmiséken ott szoktak lenni a "kispapok" (akik nem kispapok,csak olyan felkészítő suliba járnak) és a barátnőmnek tetszik az egyik.Wasárnap megint ott woltak,és mögöttük ültünk.Az a fiu aki tetszik a barátnőmnek pont elébe ült.Nagyon boldog wolt xD Mikor mindenki elment áldozni,az a fiu a helyén maradt.A barátnőm gondol 1et,megkérdezi tőlem:-Megkérdezzem hogy híwják?-Tőlem.És csak annyit láttam hogy nagy lewegőt wesz,és megpöcökteti a fiu wállát.Én oda se mertem nézni,csak a mellettem lewő másik barátnőmre néztem,és majd megpukkadtam a newetéstől xD miután közölte welünk a newét,2 székkel arréb ültünk mintha nem is ismernénk :D xD
Kint megkérdeztük tőle:-Mértnem köszöntötted fel? ma wan a néwnapja xDD
van egy lány aki nagyon szereti a barátját elis voltak egy darabig de fiú elkezdett vele furcsán viselkedni és ez a lánynak rosszul eset.
Tanmese a tőzsdéről
1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.
2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t. Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
4. A majmok csakhamar még jobban megfogyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: "Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."
7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.

Isten hozott a Wall Street-en...
♥♥ hiába vagyok egy olyan emberrel akit én nem szeretek ő meg szeret, én pedig mába vagyok szerelmes =( ♥♥