I like you! Like everything!

Vágyom rád, forr a vérem
téged kívánlak minden éjjel ♥♥

Ezt összesen már 936 alkalommal látták. (Ezen a héten: 94, a mai nap: 89) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Minden reggel, minden este egyhangúan telik el, Rád gondolok és a Te gondolatod altat el.... Hirtelen jött, mint egy villámcsapás. Korábban nevettem ezen a hasonlaton, de csak mert nem tudtam, mit jelent. Korábban is sokszor láttalak már, de a gondolatod a semminél is kevesebbet jelentett. Semmi, semmi nem kötött össze minket, két év a korkülönbség...más barátok, más érdeklődési kör, más élet, minden MÁS, ha csak Rád néztem, mindössze annyi jutott az eszembe, "milyen gyönyörű szeme van", de mivel a külsőség nálam vajmi keveset nyom a latban, gyorsan el is felejtettem, és a gondolatod ismét kevesebbet ért mindennél. Egyszóval semmit. De hiába, a sors nem elégedett meg ennyivel. Sajnos úgy intézte, hogy jelen legyek, amikor kiderül, milyen szép vagy belülről is. Ez már sokkal többet jelentett; kedves, udvarias, vicces és kortársaival szemben egyáltalán nem éretlen. De erre csak az a nagyon pórias gondolatom támadt: "Nagyszerű ember....sose kellenék neki." Így hát, kiirtottam az agyamból a gondolatodat. Elfelejtettelek újra, és nagyon boldog voltam, hogy sikerült, hiszen, a szerelem egy húszkilós, hatalmas, virágokkal átszőtt kőszikla, amit csak úgy hirtelen a védtelen és gyanútlanul dobogó szívedre ejtenek. Nem voltam abban a helyzetben, hogy cipelni tudjam. Egyszerűen nem és nem, nem akartam, hogy megtörténjen. Nem akartam függni tőled, a gondolatodtól, egyáltalán, egy másvalakinek a személyétől. Hiszen önmagunkkal megbirkózni is nehéz, így hát önmagamtól akartam függeni. Semmi más nem kell hozzá, hogy boldog legyek-és mégis. A sors ismét hagyott engem a szakadék szélén egyensúlyozni, néha meg-meglökött. A legnagyobb lökés akkor ért, mikor láttalak kosarazni az udvaron. Kihajoltam a második emeletről, és néztem, ahogy dobod a pontokat. Mindig, ha Nálad volt a labda, tudat alatt szurkoltam Neked. Nagyon dühös lettem magamra, amikor ezt felfedeztem.
egy dologhoz két ember kell,de ha egyikük sem akarja igazán,akkor is megtörténhet,és senki sem hibás,sem te,sem én,csak az alkohol..
Amiben sokan hisznek az hamar beteljesedik, vagy később, de akkor is befog! Ha hiszel a 2012-es világvége elméletben -és nem csak te a világon egyedül- akkor téged is utolérnek a Föld csuszamlások, égbe szippantások és egyéb elképzelhetetlenségek.. Ha szeretnéd, hogy unokáid is szippanthassanak egyet a Földi levegőből,ha szeretnél még 80 évet élni lájkold és ne higgy az elméletben. Hátha a hitünk, hogy ez nem így lesz: utolér másokat is és a 2012-t is! Lájkolj a Földért, az életért! Lájk, Lájk, Lájk!
Miért nem veszi észre hogy odáig vagyok érte!?? :S ♥♥
Szeretleeeeeeeeeeeeeek. ♥ DE.. és mindig.. de mindig ott a DE ...DE én ettől a dologtól nemtudom, hogy mit várjak. :/
- lájk me :$
- i lájk you :)) ♥
- love me
- I láw you:$ ^^
- .... me :$
- .... you XD
ezek télleg csicskák 2-buzi he he xD biztos este 1másnál alszanak azd szopi szopi like
☆Ezért müködik a barátságunl.Én vagyok az óceán.Vad,szabad.kiszámithatatlan.És te vagy a homok,állandó mozdulatlan.☆
Ne tervezgesd előre az életed, hagyd, hogy magától alakuljon! Ne keresgélj a tökéletes pasi után, hagyd, hogy ő találjon rád! Az élet olyan egyszerű.. a dolgok épp csak annyira komplikáltak, mint amilyenné tesszük őket. (Kyara Knight)
Miközben én óvóm a te szivedet,te az enyemet ősszetöröd.