I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 957 alkalommal látták. (Ezen a héten: 672, a mai nap: 669) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Tanár: műanyag gyártásra használják:pl..öö ecetsav. (nagyvigyor)
Diákok: baaaazdmeg -.-''
Lájkold ha úgy gondolod ,hogy Takács Nikolas ( X-faktor) egy öntelt,beképzelt kis senkiházi...
Van egy család. A férfi sokat dolgozik , lányaival alig tud foglalkozni nemhogy a feleségével. A nő takarít , mos , főz a férjére...és egyszer vacsora közben váratlanul bejelenti , hogy neki elege van nem boldog már 3 éve. A nő nem mond semmit csak zokog , de elngedi mert szereti csak egyet kérdez mikor a férfi kilép az ajtón :azt h milesz a gyerekekkel (4 éves és egy 6 éves kislány ) . A férfi azt válaszolja h neki , hogy nem tudja lehet majd meglátogatja őket . Ez még semmi , hogy a nagy házat , a gyerekeket , a tartozásokat mind a nőre hadja egy tanári fizetésből...de még ez előt kb. 1 hónappal kiderült h a nő rákos és ezt a férfi tudja és mégis képes volt ezt tenni...Gondoljunk bele mivan akkor a rosszindulatú rákos milesz a gyerekekkel ?! Erre a férfira bízzák rá ?! Ez a férfi egy szemét...
Utálok lájkolni....lájkold ha te is...xdxdxd
Nincs Real Madrid sálam, nem vagyok madridi, és nem hordok fehér mezt!
A világ egyik legszebb, és legnehezebb fociját játszuk, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: "Més que un club!”. A keresztnevem megelőzi a családnevemet, és nem örülök ha a turisták összekeverik Messit , Cristiano Ronaldo-val!
Büszkén gondolok Eto'ora a zseniálisra, Rivaldora és Frank Rijkaardra, szeretem a déli sípszót, a Camp Nou-t, a gránát vörös-kéket. Itt élek Catalonia szívében, sokpasszos fociban mi vagyunk a császárok és igenis nálunk játszák a világ legszebb fociját. Fc Barcelona , én így szeretlek
Ez mind ok.De hogy lehetne CR7-et LM10-el összetéveszteni?:'D
csak kb 25centi van közöttük és 6színárnyalat:D
- Le kellene szoknom a káromkodásról. - Miért? - Azért bazdmeg, mert kurvára nem nőies. -.-
cukrászdában :
~társasággal:
fagyisnéni: kérsz rá cukrot ? ☺
te: nem köszi. ☺
~egyedül:
fagyisnéni: kérsz rá cukrot ? ☺
te: nanáá. jósokat :DD ♥♥☺☺☼☼
Lehet hogy elkültelek a fenébe de ugyanugy SZERETLEK"!!
Honnan lehet tudni, hogy a férfi mikor hazudik?
MOZOG A SZÁJA !
Sok állatba több emberség szorult, mint némely emberbe…