I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 873 alkalommal látták. (Ezen a héten: 588, a mai nap: 585) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
felakaszthatom a kabátját, uram??
felőlem akár fejbe is lőheti...
xDxD
"Ahhoz hogy meglásd a szivárványt, el kell viselned az esőt"
Hogyan születik és hogyan hal meg egy autó versenyző?
-Kilyukad a gumi(:
Egyszer majd te leszel az én helyemben… Fájni fog. Ezt garantálhatom… Nem lesz halálos, de azt kívánod bárcsak megölne a kín. Ha ez megtörténik szeretném első sorból nézni. Nem foglak sajnálni. Még csak nem is nevetlek ki. Egyszerűen csak nézem ahogy arra vársz, hogy valaki betapasztja az űrt a szíveden, amit egy olyan lány okozott, m...int amilyen srác Te vagy. Nem fogok beléd rúgni, de szemem sem fog rebbenni, mikor valaki rád veti a végső csapást. Nem gyűlöllek. Egyáltalán nem. Sőt. Akármit is tettél velem, még mindig ugyanúgy szeretlek. Minden emiatt az érzés miatt van. Arról amit tettél velem, nem akarok többé beszélni. Nem akarok rád gondolni, ezért kérlek, ne keress többé, ne játssz velem, ne mosolyogj rám, ne mondd, hogy szeretsz. Nem akarok mást, csak elzárni a szívem egy kis zugába és elfelejteni, hogy valaha is léteztél.
A szerelem és a szeretet a legszebb dolog az életben. De ha valakit szeretsz és nem viszonozza, a véleményed az életről: szenvedés és siralom jobb lenne meghalni :( ♥♥
Úgy mond meg,hogy már nem szeretsz,ahogy te is várnád.Szemtől-szemben,kifogás nélkül,őszintén.⋆
Nem voltam részeg!
Félek attól, hogy mikor alszom, bejön valaki,tés megüt. Ezt úgy hívják, hogy: félek-hogy-valaki-bejön-és-megüt fóbia :D
"Ha valakit szeretsz, olyannak látod, akár egy angyalt. A mosolya bearanyozza a napod. Ez az érzés semmihez se fogható."
☆Te tudod,de ha ithon vagy írj rám.☆