I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 552 alkalommal látták. (Ezen a héten: 267, a mai nap: 264) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
*H*a* *c*s*i*l*l*a*g*o*k*a*t* *l*á*t*s*z* *a* *b*e*t*ű*k* *k*ö*z*ö*t*t* *a*k*k*o*r* *t*ú*l* *j*ó*z*a*n* *v*a*g*y*!*
Bírom, hogy msn-en amint felmegyek, máris rámír, és jópofizik, de a suliban még köszönni pes -.-" szerintem ez szánalmas
Szeretném, ha azt mondanád, hogy tetszem. Szeretném, ha azt mondanád, hogy kellek neked. Szeretném, ha azt mondanád, hogy szeretnél velem lenni. És szeretném, ha mindehhez lenne bátorságod, mert a FÉRFIAK dolga a kezdeményezés!
ez kemény
enyire jók a magyarok !
mienk a legjobb nyelv ......mer lehet vele fagyizni !!☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
hogy megváltozott a "horror" jelentése... eleinte a nagyon ijesztő filmeket jelentette, ma meg már elég hozzá egy hétfő reggel :D
A férj látja, hogy csomagol a felesége és megkérdi tőle:
- Mit csinálsz, drágám?
- Elhagylak.
- De miért?
- Mert a szomszédok azt mondták, hogy pedofil vagy.
- Ejnye, drágám, ilyen ronda szót egy tízévestől...:DDDDDDDDDDDDDDDDDd
"Mert amikor gondolkozol,eszedbe jut,hogy régen azt hitted,sohasem leszel boldog vele,azt hitted nincs kiút,azt hitted sohasem múlik el,azt hitted te sohasem kaphatod meg azt..azt hitted hogy veled ez sohasem történik meg...el telik egy kis idő..és mindent meg kapsz...minden jó,mindent el értél..boldog vagy...s ismét jön s kezdődik előlről...eszedbe jut hogy nem hitted volna hogy meg kapod..hogy a tiéd lesz...azt kérdezed..mikor múlik el? Mikor jön már a jó?És észre sem veszed,egyszer majd kopogtat...kezdődik minden előlről...egy ideig boldog vagy,minden szép és jó..utána pedig rájössz hogy..akkor nem hitted volna..és mindig minden sikerül..csak el múlik...ez az ELMÚLÁS..:)
I love ♥ JEdward
Így élek én, engem nem érdekel más, csak az erőszak, meg a nagy csöcsök, és az anál szex...áléálé...!!!
Hogyan mondjam el neked,amit nem lehet,hogy nélküled élni nem lehet.