I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 724 alkalommal látták. (Ezen a héten: 439, a mai nap: 436) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül. *-*
Amikor kiírja valaki,hogy EGYEDÜLÁLLÓ,mindig van egy valaki aki idétlenül megkérdezi komiban hogy: o.O komolyan??de miért? szokásos válasz: majd msn.... És azóta sem beszéltek...
Itt még lesz valami... :$ ♥
Én: Anya, milyen naptár van nálatok most forgalomban a postán? Nem akarsz hozni egyet?
Anya: hát a lovas, kutyás, cicás elfogyott már csak virágos van meg pápás! melyiket szeretnéd?
Én: Fújjj engem ne lessen egy öregember, hozzál virágosat! xDDDDDD☻
Olivér szerint Béci nagyképű mert azt mondja hogy ő fogja megnyerni a párbajt! Úgy látszik már Gombi is nagyképű mert azt mondta, ha Olivér kivinné ő jönne vissza. Mennyi nagyképű van a villába :O OLIVÉR, AZ A NAGY BÜDÖS HELYZET HOGY SEMMIT NEM ÉRSZ! :)
Miért lesz ilyen könnyen szerelmesekből riválisok?? :(( Bunkó ♀ + Okos ♂ = Szerelemből ellenségek...:(
Ne játsz a szívemmel,mert igérem,duplán kapod vissza!
jajj de szeretlek.:$ ...Zieber Marcell♥♥♥♥
Lájkolja aki úgy gondolja hogy annak kell témát írni aki rád ír mert ez megy:
Xy:szia
Én:szia
Xy:mizu/mizujs?
Én semmi arra?
Xy:semmi
30-1óra múlva:Xy:vmi téma?
Én:nem tok
10 perc múlva:Xy megszólal hogy mennie kell...:O
"Egy 16 éves fiú külföldre utazott. Mikor visszajött, a repülőtéren Édesanyja örömkönnyekkel várta. Átölelte a fiút olyan erősen, ahogy csak tudta, mert nagyon hiányzott neki. Erre azt mondta a fia: „Mama, tudom, hogy szeretsz, de blamálsz engem, ha ennyi ember előtt ölelgetsz,mintha kisgyerek lennék!” Nagyon megbántotta ezzel az Édesanyját, aki azt gondolta, a fia nem örül viszontlátni őt... 6 év...vel később a fiú ismét külföldre utazott. Ekkor már 21 éves volt, de Édesanyja mégis kikísérte a repülőtérre, hogy elbúcsúzzon tőle. Ám ezúttal nem ölelte át fiát, hanem elfordult és sírva mondta neki: „Vigyázz magadra fiam!”Mikor a fiú visszatért, Édesanyja már nem volt a repülőtéren. Amint hazaért, egy levelet talált mamájáról egy csokor virág mellett. Kíváncsiannyitotta ki és olvasta végig. Mikor végére ért, sírva esett össze, mert élete legrosszabb pillanata volt. A levélben ez állt: „Fiam, mikor 6 évvel ezelőtt átöleltelek, az örömtől sírtam, de mikor ezeket a sorokat olvasod, én már a temetőben leszek egy koporsóban, mert meghaltam rákban... Sírtam, mikor a második utazásodnál hátat fordítottam neked, mert nem akartalak blamálni, pedig tudtam, hogy utoljára látlak téged. Nagyon szeretlek és mindig a közeledbenleszek. Szeretettel, Mama.”