I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 942 alkalommal látták. (Ezen a héten: 657, a mai nap: 654) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
.lááájk. x ))♥☻
( Anikó "meglökéséről" készült videó )
-Alekosz, mit gondolsz most, hogy ezt láttad?
-Hát Én azt gondolom, hogy amikor láttam magam, eszembe jutott a Terminátor 1. című film, amikor megláttam magam ott elhaladni a tömegben, mint amikor kereste a.. a.. nem is tudom a másik fiúnak mi volt a neve a filmben, szóval egy ilyesmi jelenet jutott az eszmbe.
Adam Lambert egyéniség,hiába meleg de tud valamit, Justin Bieber( amcsi SP :D) meg csak egy kis taknyos! Húzzon vissza az iskolapadba és tanuljon!<------Bazdmeg-.-" ennyi idősen kíváncsi lennék rád mekkora sikered lenne.. Nem véletlenül lett ilyen híres..attól hogy te féltékeny vagy rá nem kell itt leírni..-.-" Komolyan mondom szánalmasak az ilyen emberek-.-" És elmondanám h Adam Lambert Justin Bieber közelébe sem ér...:S
„A szerelem gyakran olyan játszma, amelyben mind a két játékos felváltva azt hiszi, hogy veszíteni fog, s ezért igyekszik hamisan játszani.”
Mikor azt hinnéd ennél rosszabb már nem lehet, akkor jön valaki és még rá tesz +1 lapáttal.
Szép fokozatosan megszelídítettél. Rejtély hogy csináltad. De megtörtént és most a szívem folyton visszahúz. Kétszer elmenekültem, amikor megéreztem, hogy tartozni kezdek Hozzád. Megrémített, hogy a felelősség- és számadásmentes napok véget érnek. De a változás elkezdődött. Elkerülhetetlen, hogy felnőjek. Nélküled is fel fogok. De jobb szeretnék Melletted...!
Jó tett helyébe ne várj semmit :D
7 dolog amivel mosolyt tudsz csalni egy lány arcára :)
1. mondd neki, hogy gyönyörű !
2. fogd a kezét, bármikor amikor tudod !
3. puszild meg a homlokát !
4. küldj neki jóreggelt üzenetet.
5. amikor rosszkedvű, öleld át, és NE engedd el !
6. hívd őt drágának, kicsimnek, ne bébinek ..
7. énekelj neki, nem számít milyen a hangod. :))
Fiú: Este átjössz? Van néhány új filmem. Berakok valamit.
Lány: Ez jól hangzik!
Fiú: Utána meg egy filmet.
xD