I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 930 alkalommal látták. (Ezen a héten: 645, a mai nap: 642) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Két szabályom van, az első: mindig igazam van. A második: ha mégsem így lenne, kövesd az első szabályt! ;)
gyökéééér király l. norbikaa XDDDXXXD végre rájöttek az emberek h sikitozik :)
Esik a hó,minden fehér!!! :)
-Csak a fogad nem -.-
Valamit mindig kell várnom,hogy legyen valami amiért telnek a napok. :)
Szerintem kétféle ember létezik:
Az egyik, aki kimondja mit gondol, a másiknak van barátja.
Csak az számít másoknak,hogy mit mutatsz fel,hogy hogy nézel ki,hogyan viselkedsz.Senki sem gondol arra,hogy mit érzel,mi jár a fejedben.Nekik csak az számít,hogy honnan jöttél és nem az hogy hova jutsz el.Rád néznek és elítélnek,mert más vagy mint ők és ha más vagy akkor a szemükben senki vagy.De nézd majd meg őket tíz év múlva.Semmijük nem lesz és te,te majd azon fogsz gondolkodni ,hogy elítélhetnéd őket,de mégsem teszed,mert más vagy ,mint ők.
Lányom - Drágám - irtam 10 gmail-t, fecaebook-n ki tudja mennyi üzenetet,!!! - nem válaszolsz: / költözöm,- mint tudod,- egyedül vagyok, meg nő is, - meg szép korú is, :/ segitség szükséges!!
Ez egy álom, hát álmodj,
Ne a múltadon rágódj,
A jövődre koncentrálj,
A jelenben élj,
Légy bolog s vidám...(:

by: ZJ.
Hiába helyes ha belül üres.
Azt akarom ,hogy örökre eltünjön az életemböl többet ne is hívjon.Nem méltó arra ,hogy szeressem és nem érdemel meg.Most ,már szilárd lábakon állok.☺→☻