I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 634 alkalommal látták. (Ezen a héten: 349, a mai nap: 346) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
- Mi a mojzsa?
- Kityi, apjó, kenyéjdajab...
game is my name
sex is my game
forget my name
play the game:Đ
Alamuszi kurva nagyot baszik!! milyen nyusziról beszélsznek ezek mindíg?-.-xD
"A színpadon az számít,hogy te ki vagy,milyen a személyiség,teljesen mindegy hogy milyen zenét játszol,hogy van e mondanivalód a zenén keresztül,ha nincs játszhatod a világ legjobb zenéit,ha nincs mögötte senki, az üres."
bámbám birámbám bámbá léjláá bámbám birámbám bámbö kráj
Tételhúzás után: -Tanár úr.....őn is tudja.......én is tudom.........ne fárasszuk egymást vele.........írja alá az 5-öst és menjünk haza... :D
Happy-ből→depibe nekem könnyű átváltani :/ Bár tudnám, miért is van ez így?! Én minden jót megadtam mindenkinek: van családom♥van barátom♥♥♥♥:$ és igaz, kevés haverom van, de értük viszont ölök!♥♥♥ Valamiért üldöz a balszerencse...ha jön valami hihetetlenül jó az életemben, rögtön jön a rossz is mellé :/
Feb. 19. 23:00 ♥ℜ♥
'Nem mindegy hogy Eminem vagy menj innen
happy end vagy te pihenj maradjunk ennyiben
[...] hogy rohangálnak el vagy rohadnának el [...]
nem mindegy az sem hogy mire fekszel
egy nedves kőre vagy egy kedves nőre.'
Az anyuka hazaér a munkából és a kisfia azzal fogadja, hogy megmosta a kutya fogát. Ezt meghallván kidobja a kisfia fogkeféjét és vesz neki egy másikat. Eltelik két hét és a gyerek megkérdezi:
- Anya, miért dobtad ki a fogkefémet?
- Mert megmostad vele a kutya fogát.
- De anya, én a te fogkeféddel mostam meg!