I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 674 alkalommal látták. (Ezen a héten: 389, a mai nap: 386) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Egyszer réges régen elvesztette a király az aranyszőrű bárányáát. Elöször hivta a legkisebb fiáát..Utána a középsőt..Ezt követően pedig a legidősebbet..Keresték mindenhol..de az aranyszőrű bárány nem került elő..

Erre: Képzeld el bementem az ékszerboltba venni egy nyakláncot..mire mondják hogy 14000 ft lesz..Közben az enyém csak 5000ft-ba került..Kérdezem hogy ez most hogy lehet..Hát az előzző hölgy azt mondta hogy Ön a fia/lánya és hogy sürgősen vécére kell mennie hogy Ön majd kifizeti..Én gyorsan a hölgy után futottam hogy megkéne ezt az egészet beszélni..Ugyanis semmi közünk nincs egymáshoz..Modta a hölgy hogy itthagyja a táskáját mindjárt lerendezi a számlát.Jó megfogtam..Várok ..Negyedóramúlva jön 2 rendőrrel és kiabállja hogy ő volt az ő lopta el a táskámat.. Gondoltam ha elfutok tuti úgy néz ki mintha én elloptam volna..odajöttek hozzám..és mondom nekik hogy nem én voltam..Mire a rendőr..Akkor nézzük meg hogy mi van a táskában..Na mivolt a táskában? Na mi? Hát az aranyszőrű bárány.


:D:D:D:D
Már csak egy hét van a szünetből... Töltsük hasznosan! Lájkoljunk!!! :D ♥ ♥
Aki ír a netre bármit is, az tanuljon már meg helyesen írni, a jó Isten megáldja már bakker!
Amikor msn-en vagy fb-n szmájlikat rajzolok, akkor olyan fejeket vágok, mint amilyen a szmájli! :D:D ☻
Csak állok és nézek.Csak nézem, ahogy beszélsz, az arcod, a mosolyod, a kék szemed, ahogy minden szónál más hangulat árad belőle, csak nézem, és arra gondolok, hogy milyen kár, hogy azok vagyunk, akik, hogy pont itt, és pont így ismerjük egymást...és, hogy mi lett volna, ha...
...és akkor megkérdezed, min gondolkodom, én meg mosolyogva azt mondom,"á semmin.."
- Apu, veszel nekem egy hightech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megás hard disc-kel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont, amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni? Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint a többiek?
Néha nagyon erősnek érzem magam. Amikor megtudom, hogy az egyik nagyon jó barátnőm jár "azzal a sráccal", és én továbbra is barátkozom vele, nézem, ahogy ölelgetik és puszilgatják egymást, kezüket a másikéba rakva sétálnak. És mindennek tetejébe még ÉN segítek nekik kibékülni anélkül, hogy megszakadna a szívem. És amikor beszélek a fiúnak, hogy miért nem szól a barátnőjéhez, pedig olyan rosszul esik neki, hogy levegőnek nézi, mindig csak ahaverjaival lóg, kicsit mintha magamról beszélnék... De hiszem, hogy egyszer majd eljön az én időm... ♥♥♥♥♥
Szeretlek Kovács Gergely♥♥♥ XDDDD
sosem fogom elismerni de szeretlek♥♥♥
(: by: egy lány ki két évig titokban nézett majd egyszer hirtelen beléd is esett :$$♥
A kedvességet túlértékelik. ☻
egy pocakos pocok pocakon pöckölt egy pocakos pockot és a pocakon pöckölt pocakos pocok pocakon pöckölte a pocakon pöckölő pocakos pockot... mond el gyorsan...:D:D:D XDXDHa sikerült ---->LIKE