I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 793 alkalommal látták. (Ezen a héten: 508, a mai nap: 505) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Legjobb barátaink balsorsában mindig találunk valamit, ami nincs ellenünkre.
A nagyok nem sírnak. A nagyok tudják, hogy nem minden történik úgy, ahogy szeretnék, de ettől még az élet lehet szép és teljes. A nagyok bátrak és tudják, hogy mindennek vége szakad egyszer. A nagyok okosak és nem a szívük mondja meg, hog...y mit tegyenek. A nagyokat nem lehet megbántani, ami nem fontos, lepereg róluk. A nagyok nem várnak valakire, akiről tudják, hogy sosem fog betoppanni. A nagyok nem álmodnak. A nagyok nem szenvednek valaki hiányától. Azt hiszem, a nagyok nem is szeretnek igazán. Azt hiszem, én nagyon kicsi vagyok.
Tudod-e........ki, hogyan hal meg? -A tűzoltó elég gyorsan, -Az aratóért jön a kaszás, -A házmester beadja a kulcsot, -A molnárt felőrli az élete, -A pék megeszi kenyere javát, -A kertész a paradicsomba kerül, -Az órásnak üt az utolsó órája, -A kalauz eléri a végállomást, -A prímásnak elszakad a húrja, -A matróz az örök nyugalom tengerére hajózik, -A pénztáros elszámol az élettel, -A búvár örök álomba merül, -A trombitásból kifogy a szusz, -A koldus jobblétre szenderül, -A díjbirkózót maga alá gyűri a halál, -A boldogtalan megboldogul, -A léghajósnak elszáll a lelke, -A vegetáriánus fűbe harap, - A lovász elpatkol, -A papnak harangoznak, -A szakács megy a levesbe, -A vadásznak lőttek, -A színésznek legördül a függöny, -A muzsikusnak elhúzzák az utolsó nótáját, -A szabót kinyírják, -A kis embereket elteszik láb alól, -A meteorológusnak befellegzett. Milyen változatos is a nyelvünk...
Mindenki a saját tepertőjének a pogácsa :)
" Egy barát megígéri hogy kihoz a börtönből de az igaz barát ott fog ülni melletted."
Kiskoromban nem mertem kidugni a lábam a paplan alól,mert féltem,hogy valaki/valami elkapja...és azóta sem dugom ki a lábam. :)
Ne kérd azt, hogy felejtselek el, mert lehetetlen....Amióta visszautasítottál...mégtöbbet látlak, s többet gondolok rád..:(
A lány kis idő után azt mondta mindent megteszek érted csak próbáljuk meg a fiú nem érzett vonzalmat így azt mondta legyen vége. A fiú ezután találkozott egy másik lánnyal akihez úgy érezte vonzódik és össze jött vele egy darabig jó volt a fiúnak, de aztán rájött, hogy az új lány nem értékeli őt úgy, ahogy az első lány, nem tett meg mindent érte, de megmaradt vele. A vonzalomból bánat lett és a fiú átkozza magát, hogy nem tárta ki szívét azért ki boldoggá akarta tenni őt. A lánynak lett új barátja és a fiúnak örök bánata.
Pihenjél baba igérem holnap beszélünk!Jó éjt!
...két bolond...☺☺....lángok....két bolond....☺☺....?