I like you! Like everything!

☆Csillagok,csillagok,mondjátok el nekem,merre jár hol lehet, most a kedvesem,veszélyes út amin jársz,veszélyes út amin járok,egyszer te is haza találsz,egyszer én is haza találok!

Ezt összesen már 515 alkalommal látták. (Ezen a héten: 230, a mai nap: 227) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Trükkös az élet, az ember mindig tervez, a sors megcsak mosolyog és megad vagy elvesz.*♥
Szeretlek Csani.♥♥
Hole volt, hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day nekik született egy daughter. Her haja volt mint ében, s her skin like hó. Így lett her name Hówhite. Mindenki volt happy de a queen meghalt in TBC. Hówhite’s father lett nagyon sad and Hówhite too. But nem sokkal after the king gondolta that: „Kell feleség to me!” So after pár hét the king megkérdezett valami nő. She lett a new queen. But jött influenza so the king elpatkoled too. Maradt hát Hówhite és the mostoha. The mostoha was very gonosz and she had a tükör. She often kérdezte meg tükröt: „My tükör, my tükör, tell me: I am the legszebb or nem?” Erre said the tükör: ”You are so-so, but Hówhite is szebb, mint you!” Erre a mostoha nagyon angry lett. Felbéreled a vadász to kill Hówhite. But the vadász’s szíve volt lágy as méz so he nem tudta kill Hówhite… Hówhite így stayed in the erdő, where sok állat van. Hówhite találed a house, ami was very kicsi. Be is mened and rögtön el is sleepedt. End of day, the törps comig haza és they látják that valami nem OK. They have ész like Colombo, so rájöttek hogy one itt valaki. Erre már Hówhite is felébrededt és fast elmondta mi az troubleja. A seven nyomorék befogadta Hówhite, hogy majd she cook and takarít rájuk. Meanwhile the gonosz mostoha rájött, that Hówhite még lives. Főzött is gyorsan almakompót, with méreg, hogy kill Hówhite with saját kezűleg. Másnap the törps went to bánya for arany, and Hówhite was left egyedül. Aztán came the gonosz mostoha, mint egy granny with the almakompót, and said to Hówhite: „You voltál with me so kedves és adtál water to me so now én give you kis almakompót.” So, hát Hówhite meg is ate it, and meg is halt tőle. When the törps arrived at házukba, they láted that Hówhite is halott. Their szívük were zokog and they építetted big-big koporsó with glassfedél, to beletenni Hówhite. Then came the királyfi on fehér horse and csókoled Hówhite on ajak, ő was kicsit necrophil, but Hówhite feléleded a meglepitől. The törps were nagyon happy. And the királyfi felülteted Hówhite onto fehér horse and they elmened a lemenő nap felé. The törps were very boldog, mert know that the mostoha lebucskázodt hazafelé menet egy big stoneról. And mindenki volt happy and lived happily míg el nem jött a pestis. End of mese.
Gyere bébi basszunk át 2010ből 2011be!!!
Tanító néni: Tomi, látod a fát odakint?
Tomi: Látom.
Tomi, látod a füvet is ott kint?
Igen.
Most nézz ki az ablakon, és nézz fel, hogy látod-e az eget.
Jó. (Feláll, odamegy az ablakhoz, kinéz, majd visszaül.) Igen, látom az eget.
Láttad Istent?
Nem.
Látod, mi azért nem látjuk Istent, mert ő nincs ott. Ő nem is létezik.
Ekkor egy kislány jelentkezett, hogy szeretne ő is beszélni Tomival. Hasonló kérdéseket akart neki feltenni. A tanító néni beleegyezett.
Kislány: Tomi, láttad a fát odakint?
Tomi: Igen, láttam.
És a füvet?
Igeeen. (Már kezdett kifáradni ezektől a kérdésektől.)
Láttad az eget?
Láááttam.
Tomi, látod a tanító nénit?
Igen.
Látod az agyát?
Nem...
Akkor aszerint, amit az előbb tanultunk, neki nincs is agya!
Azt hittem nem találkozok már a volt osztálytársaimmal ha elballagunk de úgy nézz ki tévedtem együtt vagyunk suli kezdés előtt és után :D
én jól vagyok, igen jól vagyoook! csak ez számít béjbe, úúúúú úúú úúú :D
Hitelesebb és egyedibb lenne, ha az "érzelmeket" nem egy idézettel, hanem mondjuk a saját szavaitokkal próbálnátok megfogalmazni. --> van olyan ember aki a saját szavaival teszi. Itt vagyok például én.
FACEBOOOKSHIT artyííí kihaltatok..☼
Mindig olyan sokat hülyéskedtünk és tök jól el voltunk♥Aztán megismerted a barátnőmet és vele beszélgettél sokat és üsszejöttek,aztán rögtön le is mondtam rólad...ahogy jobban megismerted a "barátnőmet,, rögtön visszajöttél hozzám,hogy mennyire megbántad és hogy nagyon szeretsz és én megbocsájtottam neked≈de ne hidd,hogy még egyszer megbocsájtok úgyhogy ne szúrd el az esélyed!!!