I like you! Like everything!

szeretlek, mint anyját a gyermek,
mint mélyüket a hallgatag vermek,
szeretlek, mint a fényt a termek,
mint lángot a lélek, test a nyugalmat!
szeretlek, mint élni szeretnek
halandók, amíg meg nem halnak.
minden mosolyod, mozdulatod, szavad,
őrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
elmémbe, mint a fémbe a savak,
ösztöneimmel belemartalak,
te kedves, szép alak,
lényed ott minden lényeget kitölt.

Ezt összesen már 4905 alkalommal látták. (Ezen a héten: 592, a mai nap: 588) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Néha azt gondolom, de jó lenne kitörölni az egészet, vagy azon, hogy miért is tettem meg, vagy hogy mit rontottam el... aztán rájövök, hogy ha nem így történt volna meg, akkor nem tanultam volna belőle, most nem az lennék, aki ma vagyok... : ( ( :
Alekosz nyert. Ennyi. ;D
az igaz barátság azt jelenti, hogy még a legnagyobb veszekedés után is képes vagy neki megbocsátani. az igaz barátság nem arról szól, hogy mások előtt buta színjátékot játszunk arról, hogy mennyire jóban vagyunk. a barátság ennél több. mert az igaz barátok az éjszaka közepén is felhívhatják egymást, ha valami baj van♥:) barátaimnak;*
Tudod Lájkolnám a Lájkod!!!!☺☺☺☺☺☺☺☺
Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged?
Egy kicsi berugtam,de inkább megyek és jól berugok.Ez a sok hazugság!
A szerelem oly szép,de nagyon tud fájdalmas is tud lenni!!!!!
Fiu mondaj:
szia
Lány mondja:
szia ki vagy ?
Fiu mondja:
hát a pasid
Lány mondja:
most nics pasim
Fiu mondja :
óó tényleg améziád volt
Igen azért szeretem beléd mert téged mindennap látlak.
...ilyen vagyok. Menthetetlenül romantikus, aki rámosolyog a szélre, a napra, a gyerekekre, az idős nénikre és bácsikra. Nyári esőben ugrálok a pocsolyákban, télen hóangyalt csinálok. Úszok vízben és boldogságban, néha szomorúságban. A lelkem együtt száll a széllel, könnyen és gyorsan, és pillanat alatt ott lehetek nálad. A reggeli első napsugarak csókot lehelnek arcomra, és mosollyal ébredek, me...rt minden baj ellenére szép az élet.
Egy ölelés, egy csók többet ér bármilyen ajándéknál, amit adhatsz, amit megvehetsz. Egy mosoly boldoggá teszi a napomat.
Nem tudok félig szeretni. Bármit megtennék, megadnék annak, akit szeretek. Ha szeretek, akkor egész szívemből, egész testemmel, minden porcikámmal, teljes odaadással teszem.
És ha csalódok? Ha fájdalom ér? Ha bántanak? Nem fenyegetőzök, nem mondok "csúnyákat", csak csendben szenvedek, egész szívemből, egész testemmel, minden porcikámmal, teljes odaadással. by Ágnes Csutár (Pankamami)