I like you! Like everything!

szeretlek, mint anyját a gyermek,
mint mélyüket a hallgatag vermek,
szeretlek, mint a fényt a termek,
mint lángot a lélek, test a nyugalmat!
szeretlek, mint élni szeretnek
halandók, amíg meg nem halnak.
minden mosolyod, mozdulatod, szavad,
őrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
elmémbe, mint a fémbe a savak,
ösztöneimmel belemartalak,
te kedves, szép alak,
lényed ott minden lényeget kitölt.

Ezt összesen már 4466 alkalommal látták. (Ezen a héten: 153, a mai nap: 149) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
barna szem, barna haj ^^♥
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek TE jelented magát A Világot!
Egy anyósnak van három veje.Meg akarja tudni, hogy melyik szereti őt a legjobban, ezért egy családi összejövetelre hívja az első vejét.Egyszer csak fogja magát, beugrik a kútba.A vő sem rest utánaugrik és kimenti.Másnap a háznak az udvarán egy vadonatúj Dacia áll szélvédőjén a felirattal:"Jó tett helyébe jót várj, anyósod."
Még egy összejövetel, a második vővel is megismétlődik az eset, az anyóst kimenti.Másnap az udvaron egy "vadiúj" Trabant áll szévédőjén a felirattal:"Jó tett helyébe jót várj, anyósod."
A harmadik vő is meghívást kap, de ő már elgondolkodik...az eslő kapott egy Daciát, a második egy Trabantot, neki már mijutna?Hagyja is az nayóst megfulladni.Másnap az udvaron egy gyönyörű, vadiúj Mercedes áll szélvédőjén a felirattal:"Jó tett helyébe jót várj, apósod."
és hová tűntek az igazi pasik.?! akik nem csak a részeg lányokat akarják megb*szni a bulikban. hanem randira hív.és moziba megy veled. elmúlt az az idő is mikor ők kezdeményeznek.. (hamár. itt tartunk.)♀♂e.
- Ne haragudj meg, de úgy futsz mint egy lány.
- Mivel lány vagyok...
(A csaj nem jár egyedül)
Szerettelek. Úgy érzem még most is így van. Rossz. Azt kívánom bér ne lenne ez, bár ne ismertelek volna meg. Bárcsak...
Jobb a tegnapi rossz idő, mint a mai.
Annyira szeretem de ő nem tudja....♥
még mindig szeretlek vedd már észre.. :(
A koldus kisfiu megy az uton,szembe megy vele egy gazdag kisfiu,szemébe kiröhögi és meglöki,a kis koldus elesik.Feláll és megy tovább....elkezd közben kéregetni...de észre sem veszik...a koldus gyerek még aznap nm evett egy falatot sem!Lült gy sarokba,és sírt,hogy mért ijenek vele az emberek??!!....tél van,a kisfiu fázik....hogy hogy szokott este aludni?? magára tesz pár ujságot!Reggel a kis koldus..már nem kéreget,neem lökik fel,s nem nézik le!mert már ott van ahol vidámság ,s boldogság van!Senki nem vette észre hogy a kis koldus fiu már nincs!Ugyan olyan ember,és nem tehet rolla hogy koldusnak született!Segíteni kéne rajtuk,nem pedig ki röhögni őket,lenézni,és megverni....mert még te is ülhetsz ott a sarokba és még te is kéregethetsz.....