I like you! Like everything!

Jó vagyok ha van miért és hű vagyok ha van kiért!
Szeretek ha kellemes és
szenvedek ha érdemes!
De jónak lenni semmiért, és hűnek lenni senkiért?
Erre várni nemtudok.
Csoda hát, hogy rossz vagyok? :P

Ezt összesen már 6399 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1851, a mai nap: 1833) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Szíj Melinda Tabánibb volt Tabáninál.
Ha hányingerem van az nem azt jelenti egyből, hogy terhes vagyok. De azért már másnap mindenki gratulál.
a Camaro ss jobb mint a Ferrari F40
A szív üzenete: soha ne kívánj semmit... Én egyet kívántam, és ezer lett belőle, csak szilánkokra hullva.......
Könnyes a szemem, Remeg az ajkam, Nem fájdalmat okozni, Szeretni akartam, Bocsáss meg nekem, Szépen kérlek... Meghalok érted, Hát nem érzed???♥♥♥
Az egyetlen, akit bármikor szívesen látok, az Te vagy bennem. ♥
"Találtam egy pénztárcát benne 100.000 Ft értékű pénzzel, valamint iratokkal. Tulajdonosa jelentkezhet az alábbi telefonszámon... Ui.: a nyomravezetődi-díjat köszönöm szépen, eltettem."
Írj egy lájkot...♠ ♣ ♦ ♥ ‾ ◊ ← → ± √ Ω ℜ ≈ ⊕ ∑ ✈ ♪ ♫ ♭ ♮ ♯ ☺ ☻ ☆ ⋆ ♀ ♂ ☼
teljesen igazad van!☼♥Ω
A bankok fedezet nélküli hiteleket adtak
Riport| Egyszerűen nincs annyi frank a piacon, amennyi a frankalapúnak mondott hitelek fedezete kellene legyen. A rosszhiszeműség okkal vélelmezhető! Büntetőjogi következmények is várhatók, némely bank vonatkozásában.

A párizsi Sorbonne Egyetem kutatóprofesszora Dr. Lentner Csaba szerint a svájci frank alapúnak mondott hitelezés valójában fedezet nélküli hazárdjáték volt. "A bankok szerencsejátékot űztek és rajtavesztettek. A rendszer bedőlésért elsődlegesen ők a felelősek!"

"Tisztázzunk valamit mindjárt az elején! Teljességgel téves és helytelen a szóban forgó problémakör esetében devizahitelről beszélni. Ez ugyanis nem az!" - véli Dr. Lentner Csaba.

A svájci jegybank legfrissebb adatai azt igazolják, hogy a külföldi Bankok Magyarországon működő leánybankjai az általuk nyújtott hiteleket nem re-finanszíroztatták frankkal, nem vettek föl valós bankközi frankhitelt és nem bocsátottak ki frankalapú kötvényeket sem. A Svájci Nemzeti Bank pénzkibocsátása ugyanis nem növekedett olyan mértékben, amilyen mértékben szükséges lett volna ezen csereügyletekhez. Egyszerűen nincs annyi frank a piacon, amennyi a frankalapúnak mondott hitelek fedezete kellene legyen. Az a hitelezés amit svájci frank alapúnak mondanak, valójában fedezet nélküli hazárdjáték volt.

Felmerül a kérdés, hogy akkor mire alapozták a bankok ezeket a hiteleket? Dr. Lentner Csaba szerint nagy valószínűséggel úgynevezett swap ügyletekről lehet szó.

"Meggyőződésem, hogy a szükséges átvilágítások olyan eredményeket hoznának, melyek alapjaiban megváltoztatnák az adósok szorongatott helyzetét, sok esetben akár büntetőjogi következményekkel is járhatnak a Bankok vonatkozásában. A rosszhiszeműség ugyanis nem győzőm hangsúlyozni, okkal vélelmezhető! Az ebből fakadó Banki veszteségeket pedig a pénzintézeteknek házon belül kell orvosolniuk, azt semmi szín alatt nem terhelhetik rá az Ügyfelekre, akik nem tudták, nem is tudhatták, hogy csapdába csalják őket!"

Tehát kedves átvert becsapott hitelesek robbant a bomba, mert nincs frank, nincs CHF, nincs árfolyamkockázat!

Polgári Hírszemle nyomán Szabad Riport Tudósító Iroda

2011. október 20. - 15:11