I like you! Like everything!

Jó vagyok ha van miért és hű vagyok ha van kiért!
Szeretek ha kellemes és
szenvedek ha érdemes!
De jónak lenni semmiért, és hűnek lenni senkiért?
Erre várni nemtudok.
Csoda hát, hogy rossz vagyok? :P

Ezt összesen már 6566 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2018, a mai nap: 2000) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Ha olyan hülye lennél mint amilyen magas, akkor a hónod alatt dörögne az ég :D
olyan gyerek vagyok, akinek már szünetvan :DDD ♥
Tiesto - Elements of Life
Ha semmi nem sikerül,üdv a Való Világban >.< by Ranger
Olyan sok pasi van a világ..én mégis téged szerettelek meg.!♥☻
Lájk ha te is Tokio Hotel fan vagy! :)
Szeret, nem szeret, szeret, nem szeret! Már belefáradtam, vagy szeret vagy nem, csak bevallaná tényleg! :/ Nem mondaná azt hogy nem tudom! :@ ♥ Attól hogy szeretsz valakit, még nem kell csak vele lenni! :/
Ne feledd: bármit is követtél el az életben, mindig a legelső vétkedért fogsz megbűnhődni.
Megcsípte a nyelvemet egy szúnyog ;D xd --->by:Fancsii Kicsi Sipii xdddd
Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni a kedvese születésnapjára, és mivel még csak rövid ideje jártak együtt, hosszas fontolgatás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb: romantikus, de nem túl személyes. Kedvese húga elkísérte őt a Nordstrom áruházba, és megvettek a kesztyűt.

A húg bugyit vett magának. Csomagolás közben azonban az eladó összekeverte a ruhadarabokat és a húgé lett a kesztyű, a fiatalemberé pedig bugyi. A fiatalember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte kedvesének a következő kísérőlevéllel együtt:

"Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni, mikor esténként találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem a hosszú gombosat választottam volna, de ő is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladóhölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt három hétben viselt, és alig volt még koszos.
Felpróbáltattam vele a tiédet és igazán jól nézett ki benne. Bárcsak ott lehetnek veled, hogy én adjam rád elsőnek, mert nem kétséges, hogy más kezek is érinteni fogjak mielőtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed, ne felejts el kicsit belefújni, mielőtt elteszed, mert a hordástól természetszerűleg
kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra, hányszor fogom megcsókolni az elkövetkezendő évben.
Remélem pénteken is rajtad lesz. Szeretettel...


By: Én