I like you! Like everything!

Jó vagyok ha van miért és hű vagyok ha van kiért!
Szeretek ha kellemes és
szenvedek ha érdemes!
De jónak lenni semmiért, és hűnek lenni senkiért?
Erre várni nemtudok.
Csoda hát, hogy rossz vagyok? :P

Ezt összesen már 6328 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1780, a mai nap: 1762) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
♥♥♥♥♥→I love you←♥♥♥♥♥
rájöttem, hogy kevés vagy hozzám. és ha 100 életed lenne, se érnél fel hozzám :)
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!
Azért, mert van műkörmöm, nem zsíros a hajam, kifestem magam, és megadom a módját, hogy ha bulizni megyek, akkor ne tornacipőben jelenjek meg, hanem csillógósan és oda illő magassarkúban, (-hogy NE nézzek ki úgy mint egy Tróger,-) az nem azt jelenti, hogy Hajógyáris ku*va lennék, pláza cica vagy Csak szimplán ribanc... De inkább ilyen vagyok és jól érzem magam azért, mert ápoltnak, csinosnak és igényesnek nézek ki!!! <3 Lájk ha Te is így gondolod!!! Mert igen is FONTOS a megjelenés és a külső ápoltság!!!!! <3
...néha csak azt szeretném hogy legyen valaki aki megért...és egy jó tanáccsal is szolgál :/...
youtube - lájkmánia :D
Itt ez a srác, aki mindig megnevettet, nem számít mennyire rosszul érzem magam . ☺♥
Amikor azt mondtad; "majd találsz nálam jobbat!.." .. Úgy éreztem a világ összeomlott alattam.. Elhagytál.. Ezt még kibírtam volna.. De hogy azt kérted tőlem, hogy mással legyek.. mást szeressek.. mással éljem át mindazt, amit egykor veled.. Ez kibírhatatlan fájdalom volt számomra!..Ez olyan volt, mintha azt akarnád, felejtselek el!.. Mintha azt kérnéd, dobjam el az emlékeinket!.. </3
Good Night Left Side√
Mint amikor sebektől vérzel,de irgalmat nem kérsz mégsem.Belül úgy hordod a múltat,bármi volt nem tagadtad,törött és tépett szárnnyal,magányos angyal.