I like you! Like everything!

˝ha most szólok, hogy este dugni akarok veled , már késő? ˝ :D

Ezt összesen már 1826 alkalommal látták. (Ezen a héten: 419, a mai nap: 412) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Télisaaaark xDD
Egy család kiköltözik az USA-ba, a kisgyereket beadják az oviba. Az első szülői értekezleten az óvónő mondja az anyukának:

- Vigyék el pszichológushoz a gyereket, megmagyarázhatatlan kegyetlenség, agresszivitás látszik rajta.
- Miért, miből látszott?
- Égő csigát rajzolt. - mondja az óvónő.
- Égő csigát? De hát ez igen egyszerű. A magyar gyerekek a csigát így hívogatják ki a házukból: Csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki.. Talán volt más is?
- Hát, mindenféle sérült madarakat rajzol, például a múltkor egy vak madarat. -így az óvónő.
- Hm, hogyan? Ja, igen. Ön nem hallotta azt a kedves magyar mondókát, hogy csip, csip, csóka, vak varjúcska.?
- Na, jó. De a csonka tehén mégiscsak durva.
- Csonka tehén? Hm,..Ja, igen. Egy nagyon helyes kis dalocskánk van: Boci, boci tarka, se füle, se farka..
- ...és mondja, kedves anyuka! Semmi vidám, kedves dalocskát nem énekelnek a magyar gyerekek?
- Dehogynem. Ott van például a Süss fel nap, fényes nap, ..kertek alatt a ludaink megfagynak. ... Basszus!
Jól vagyok, igen jól vagyok... csak ez számít bejbeee :DD
.Régen mikor hallgattam egy szerelmes dalt, akkor könnyeztem- jobb esetben. Most meg csak úgy simán meghallgatom, ha közben rá is gondolok, de már nem tudok könnyezni, mosolygok. Lehet, hogy egyszer, majd ő fog ilyen furán érezni, de akkor már én nem .Boldog vagyok, végre jól érzem magam szinglin. És ezt jól esik kimondani, mert mindig kellet volna valaki aki mellet talán boldog leszek, de így is az vagyok, akkor minek , talán azért, hogy majd egy idő után eltűnjön a mosoly az arcomról, nem ez most így jó, ahogy van. Így tökéletes!
Annyira akarlak :S
egymással szemben ültünk. a lábunk összeért az asztal alatt. a tekintetünk összeforrt. ülünk egymással szemben és próbáljuk kiolvasni a szavakat egymás szeméből. a többiek mit sem sejtve beszélgetnek mellettünk. de hozzánk nem jutnak el a külvilág zajai. körülöttünk minden elmosódottnak látszik. egy kérdés van csak, amire választ kérek. tepedig tudod miazz. már épp szóra nyitod ajkaid, h kimond a néma ítéletet. de akkor hirtelen hozzád fordul az egyik haverod és kérdez töled vmit. elszállt a pillanat és a válasz iss. te teljesen összezavarodva megkérdezed h mi volt a kérdés. én beletörődve fölállok és elindulok ki a teremből. már a folyosó végén vagyok. hallom a lépteid. kérdőn nézek rád. te gyengéden nekitolsz a falnak, megfogod a kezem és megszólalsz. *eddig nemtudtam a választ. de most már tudom...nem tudok nélküled élni.* a remény pattant fel bennem. *megtudsz bocsátani?* én ezt feleltem. "talán" és elmosolyodtam. akkor átfogtad a derekam magadhoz húztál és megcsókoltál. :$ ♥♥♥ hirtelen megszólalt a mobilom. kibontakoztam az ölelésedből és kivettem a telefont a zsebemből...aztán hirtelen az ágyamben találtam magam, azzal a tudattal, h reggel fél 7 van...igazz, h csak álom volt. de reményt adott nekem. reményt ahhoz, h SOHA ne adjam fel. és nem is fogom. SOHA!!
Az se volt buta ember aki ezt írta...
Fluorkaa.. nagyszám vagy hallod kit érdekelsz?! nem vagy amerikai szal KUUUSS :)
Chuck Norris visszahívta a rejtett számot...

Chuchk Norris felvette a nem fogadott hívást :D
Akkor, miért bántod meg azt akit szeretsz?Lehet ö csak azt hisszi hogy csak leakarod fektetni.Erre nem godoltál.Lehet ö egy nagyon érzékeny lány.Néha ey ölelés egy simoatás többetér mint a ......