I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

˝ha most szólok, hogy este dugni akarok veled , már késő? ˝ :D

Ezt összesen már 2400 alkalommal látták. (Ezen a héten: 993, a mai nap: 986) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Mikor egyszerre kettöt szeretsz. Beeteted magaddal hogy ez nem így van, hogy az egyik csak hirtelen fellángolás ( ugye ismerös kifejezés ). Nos én ebbe a hibába tévedtem. Hogy megkaptam az egyiket, de a "Pasi" szerep a másik fiút illette volna. Amikor..megcsókolt a barátom elvileg boldogságot kellett volna éreznem, én nem éreztem semmit, azt a tervet fonogattam mit ebédeljek. Amikot én csókoltam meg, arra gondoltam "na, nesze. megvan a napi adagod". De amikor a másik fiú hozzámért, rámnézett vagy kimondta a nevemet..úgy éreztem egy apró világban otthonra találtam mert éreztem a reményt, de a bizonytalanságtól az én világom dölt össze. Most itt állok, otthon nélkül. Üres a szívem, tudna valaki nem egy albérletet? ✈☺
A gyerek sunnyogva közelít apja felé:
- Apa, te egyszer azt mesélted, hogy kidobtak az iskolából, igaz ez?
- Igen, de hogy jut ez most eszedbe?
- Csak azért, mert a történelem ismétli önmagát.
Egy bomba csaj, szinte minden férfi álma, a kocsmában odalép a pulthoz és int a csaposnak, mire az odamegy. A nő erotikusan az ujjával még közelebb inti addig, míg a füle majdnem a nő szájához nem ér. Akkor a nő megcirógatja a csapos szakállát és azt mondja - Te vagy itt a főnök? A csapos nagyot nyelve válaszolja - Sajnos, nem! De segíthetek valamiben? A nő tovább cirókázza a csapos arcát, majd így szól - Akkor kérlek hívd ide a főnöködet, édes! A csaposunk már izzad, mire kinyögi - Sajna nem tudom, mert nincs bent, de hagyhatsz nálam üzenetet neki, bébi. És közben a szája is tátva marad, amibe a nő szép lassan bedugja minden ujját, és erotikusan végig szopogatattja a csapossal. A csapos, miután végig szopogatta a nő ujjait, megkérdi a nőt, miközben nagyokat nyel - És mondd csak édes, mit mondjak a főnöknek???? - Hát csak azt, hogy a wc-ben se papír, se szappan, se víz, se kéztörlő.
Lány: "-Elgondolkodtam, mi lenne, ha átváltoznék plázacicává. Nem hiszem, hogy képes lennék rá, de ha mégis valahogy sikerülne... mit gondolnál?" Fiú: "-Te tudod, hogy mit gondolnak a fiúk azokról a lányokról? Lenézik őket. Nem azért, ahogyan kinéznek, hanem mert még ha van is eszük, nem használják. Egyszerűen mintha be lennének állítva, hogy direkt butának nézzék őket. Mert ők nem hülyék, hanem BUTÁK. Nem tudom, rólad mit gondolnék, mert tudom, hogy van eszed és használod is. Éppen ezért nem félek, hogy ilyesmi történik veled... " Lány: "-Oké, de ez nem konkrét válasz. Tetszik, de nem a kérdésemre válaszoltál." Fiú: "-Ha továbbra is keresnéd a társaságom, és ugyanúgy viselkednél- nem érdekelne, hogy nézel ki és mit viselsz. Mert én ismerem az igazi éned és az mindennél többet ér." Ez az igazi fiú- lány barátság☺
" Minden renben van, eltűnik
Minden nyomtalan
Mindenből amennyi jó, mindig
Megmarad
Nem lesz semmi gond, eljön a vége
És egy pont
Mindenből, amennyi szép, majd újra
Szirmot bont "

/ Kowalsky meg a Vega : Minden rendben /
"Akár lehetnék rohadtul ideges, káromkodhatnék, átkozhatnám a sorsot, hogy miért kellett így történnie, de mikor ott vagy a végén, már csak aludni vágysz."
" Létezik fiú-lány barátság ?! "
Hát több filmet vagy animáció nem lehetett volna??:)
Tarajosokkal lógtam és ittam
Nem voltam még boldog ,de ő itt van
Kéregettünk és mindenki kapott
Velünk még a nyomorult is jól berúghatott
Közös a nyomor ,közös a zsákmány
Tüdőmbe most kezd gyűlni a kátrány
Eltarhálta egyikőtök a szívem
Én oda adtam és még most sem hiszem
,hogy Őt is bedobtad a közösbe
Ő már itt marad a körödbe
Vigyázz rá, mert nekem is csak
egy volt belőle
Ne haragudj kispárna a sok könnyekért, kiabálásért, nyálért..:D,lustálkodáséért..köszönöm hogy ilyen kedves vagy az életembe.:))