I like you! Like everything!

˝ha most szólok, hogy este dugni akarok veled , már késő? ˝ :D

Ezt összesen már 1857 alkalommal látták. (Ezen a héten: 450, a mai nap: 443) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
♥♥ te megböktél, én visszaböktelek-SZERELEM elkezdődött.♥♥
lájk ha szerinted lehet lány fiu barátság
A stréberség nem függ feltétlenül össze a jól tanulással. A stréber segget nyal meg pedálozik, de attól még, hogy valaki okos nem stréber.
Az én segítségemet mindig igénybe veszed , de amikor nekem van problémám elém állsz és szembe köpsz.....
Megtörtént .!!Állok a Spárnál.Várom a bnőmet.. Egy hullarészeg ember ott áll a konténernél. arra megy egy ember és köszön a részegnek: szevassz főnők.!!-Szevasz őcsém.!Ráérsz?Gyere ide közelebb.:D(közelebbmegy..) Képzeld el én vooooltaaaam áááááááám a hááborubaa.! és láttam h jön az elllenséég gyorsan belefeküdtem a lövészárokba és amikor odaért jóóóóóóóóóóól előőőrrántottam aa késem ésss ugyugyugyy de uuugggyy agyon szukodtaam h meghalt.(özbe megfordul és kiveszi a konténerből a liter bort) és aztán mivolt főnők?-hát barátom..Vóóót ám nékem egy puskáám iss..!! éss megfogttaam éss duuurduurduurrr olyanokat lötteem az emberbee. h csak na!!(és közbe mutogatja)...
Hát azt hitteem ott halok meg a röhögésbee.xd a végére a bnőm is odaért .és az egész spár parkolo görcsölt az öregen.:)
Nincs szükségem életbiztosításra. Azt akarom hogy mindenki valóban szomorú legyen mikor meghalok.
A Dóra név!♥♫♪☺☆
Itt sírok mint egy kisgyerek kinek elvették a játékát. Nagyon hiányzol szivem ezt a fájdalmat te ne érezd át. Minden percben remegek érted. Ezt értsd meg. Engem nem érdekel semmi, nekem nem itt kéne lenni hanem otthon egy puha ágyban vagy ketten egy motelszobában! Ezt értsd meg háát! Én így vágyom rád! ♥
Mielött randira megyek, anyuval mindig megbeszélem...De apu inkább abban a tudatban legyen h a barátnőimmel vagyok..:DD(L)
☻Bízzál, de nézd meg, kiben☻