I like you! Like everything!

˝ha most szólok, hogy este dugni akarok veled , már késő? ˝ :D

Ezt összesen már 2312 alkalommal látták. (Ezen a héten: 905, a mai nap: 898) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Anya:
én nem tudom kislányom te hogy tudsz egyszerre msnezni és facebookozni!
Lány:
anya.. te ezt nem értheted!
Anya:
de én nem tudok egyszerre e-mailt küldeni meg iwiwezni.
Lány:
jóhogy nem birsz, mert mi már nem küldünk e-mailt, és az iwiwet sem használjuk!☺
Az osztályban van egy "pár" Ölelkeznek az osztály közepén, a fiú virágot hoz a lánynak, kézenfogva sétálgatnak a város főterén. Aztán, amikor rákérdezek, hogy járnak-e? Akkor mi a válasz? - Mi? Neeeeeeeeeeeeeeem!- És mindezt egyszerre, gyorsan rávágva, és kézenfogva. A lány nem érti, miért utáltuk ki. Bekurvult. Egy ribanc lett, aki azzal van elfoglalva, hogy a fiúnak tetszen, és közben a /volt/ barátnői szépen eltávoodtak tőle. Azt hiszi, csak a fiú az igazi barátja. De NEM! kihasználja, hogy féltékennyé tegyen egy másikat!Egy gonosz, érzéketlen tapló! Kérlek, segítsetek, hogy eljusson hozzájuk! Lájkold!
Az a fiú aki bejönn neked és szeretnéd, hogy a tied legyen, és te csak a legjobbat láttod benne, hogy mien helyes, és jól nézz ki, DE lehet van neki 2 NAGY hibája! 1. Van már barátnője. 2. Lehet, hogy csak 1 estét szeretne veled tölteni.=/
Volt egyszer nagyon régen,egy sziget,ahol az emberi érzések éltek:a Vidámság,a Bánat,a Tudás ,és még sok más igy a Szeretet is. Egy nap az érzések tudomására jutott,hogy a sziget elfog sülyedni.Ezért valamennyien előkészitették hajóikat,és elhagyták a szigetet. Egyedül a Szeretet akart az utolsó pillanatig maradni. Mielött a sziget elsülyedt,a Szeretet segitségért imádkozott. A Gazdagság egy luxus hajon úszott el mellette. Ő megkérdezte: Gazdagság eltudol vinni magaddal? -Nem,nem tudlak! A hajómon,sok aranyat és ezüstöt viszek,itt már nincs hely a számodra. Így hát megkérdezte a Szeretet a Büszkeséget,aki egy csodaszép hajóval közeledett: Büszkeség kérlek!Eltudnál vinni. -Nem Szeretet nem tudlak elvinni!Itt minden tökéletes,és te esetleg, ártanál a hajómnak! Hát a Szeretet megkérdezte a Bánatot is,aki éppen elötte hajozott el: Bánat kérlek vigyél el magaddal: -Oh szeretet,én olyan szomorú vagyok,egyedül kell maradnom a hajómon. A Vidámság is elhuzott a Szeretet mellett ,de olyan elégedett és boldog volt,hogy megse hallotta a Szeretet kérését. Hirtelen megszólalt egy hang: -Gyere szeretet,én elviszlek téged. Aki megszólalt, egy öreg ember volt. A Szeretet olyan hálás volt,hogy elfelejtette megkérdezni a nevét.Amikor földet értek,az öreg elment. A Szeretet úgy érezte,sokkal tartozik neki,ezért megkérdezte a Tudást. -Tudás, megtudod mondani,hogy ki segitett? Az Idő volt,mondta a tudás. Miért segitett rajtam az Idő? A Tudás válaszolt: Mert csak az Idő érti meg,hogy milyen fontos,az életben,a Szeretet.Ez így van,mert szeretet nélkül,nincs élet a földön!
Minden őrült azt hiszi magáról, hogy normális...;) ♥:D
Szeretlek <3<3
Szerelem olyan mint a nátha hamar el kap☻♥♥♥♥
face-book rajongó ☺
Amikor mosolygok
..nem azt jelenti hogy boldog vagyok..
♀ ☻§ (y)