I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

˝ha most szólok, hogy este dugni akarok veled , már késő? ˝ :D

Ezt összesen már 2459 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1052, a mai nap: 1045) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
csak én vagyok olyan ... hogy mindig visszafelé próbálom kulcsra zárni az ajtót? :DDD
matek egyenlet facebook-on:
I + < + 3 + U = I ♥ U
matek egyenlet (msn, skype, stb..):
I + ( + L + ) + U = I (L) U
⋆Lájkold ha lájkolod a facebook-ot.!!☺
Hihetetlen hogy a lányok miért buknak az ilyen 5 évvel idősebb pasikra ráadásul még ezek között is a bunkókat találják meg!! Utána meg terjesztik hogy a pasik mennyire köcsögök meg minden!! Na de mind1 ő bajuk:)))
ha csak egyszer tudnám mit akarok! :D
Hát hiába,valaki sosem változik,te vagy a gyáva nem én,nem mersz a valósággal szembenézni.Hányszor kértem,hogy találkozz?Nem akasz velem talákozni,akkor mitvársz tőlem.Könnyű itélkezni mások felett,amig nem tudjuk az igazságot.Kétszinű vagy,annak a szavára adsz aki pont kibesél a hátad mögött,és lehord mindennek.Az ő
véleménye mindig is fontosabb volt a számodra,mint az enyém.Jól mondta,hogy hagyak veled félbe,mert te csak játszol velem.Amikor veled van engem beszél ki a hátam mögött,ha velem van akkor téged.Hát ennyit a jó barátokról.
Miért nem szóltál, hogy te sorscsapó:) vagy?

Y
"Nincs olyan ember a világon, legyen bár férfi, nő, varázzsal bíró vagy varázstalan személy, aki élete során ne szenvedne el testi, mentális vagy érzelmi traumákat."
Valaki megkérdezte egy idős házaspárt, hogy hogyan képesek 50 év után is elviselni egymást?! Ezt válaszolták: Nos Uram, tudja mi abban az időben nőttünk fel, amikor ha valami nem működött, azt megjavították, nem pedig eldobták . . .
Volt már veled úgy hogy legszívesebben elmentél volna hozzá és bevallottad volna neki hogy téged nem érdekel hogy mi volt hónapokkal ezelőtt amikor szétmentetek, az már a múlté,elmondanád neki hogy volt amikor már azt hitted túl vagy rajta de egyszer, csak egyetlenegyszer úgy nézett rád, mint azelőtt és minden amit ellene felépítettél, hogy elbírd viselni hogy melletted él és mégsem lehet a tiéd,egyszerűen leomlott, csak mert rád nézett azokkal a csodálatos szemeivel. És hogy rájöttél hogy cseppet sem vagy túl rajta, sőt mindennél jobban kell neked, kell neked mindazok ellenére amik történtek és amik nem történtek meg. Egyszerűen nem akarsz nélküle lenni? Ha már éreztél ilyet vagy ehhez hasonlót...akkor tudod milyen az, amikor valakit feltétel nélkül, minden hibájával együtt szeretsz!