I like you! Like everything!

˝ha most szólok, hogy este dugni akarok veled , már késő? ˝ :D

Ezt összesen már 2050 alkalommal látták. (Ezen a héten: 643, a mai nap: 636) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Skippel-jük karácsonyt!
...Vagy inkább offoljuk az egészet az életből:D!!!
Mindig akkor vált pirosra a lámpa mikor odaérek :/
Utálok tanulni szünetben! :@
.sok ember fél kimondani mit szeretne.. éppen ezért nem kapják meg azt amit szeretnének.
Gyerek : Elütötted a kutyát?
Anyu : Dehogy kicsim csak súroltuk!!!!!
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására.
A baranyai megyeszékhelyről az út - busszal - kb. 1-1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már természetesen nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket.
Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbúváló Dózsa így kiált fel:
- Hol késtetek, Parasztok?
Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza:
- Hát b....m az anyád, lerobbant a buszunk, te k*csög!!!

By:Vivy√⋆
milyen jó lenne,ha lehetne az embereknek 1 kívánsága..elgondolkoznátok,hogy mi lenne az az egyetlen 1?:-)
Aki akarja elolvassa,aki nem az nem.Nos remélem ebből nincs harag.
gecc emberek! Furcsa, pont én mondom ezt, anno az ellenkezőjét állítottam. De a tapasztalat nagy úr!!! Szal a külső igen is számít egy kapcsolatban, mert ha nem jön be külsőleg az, akivel együtt jársz, akkor buktad a megfelelő szexuális vágyat iránta.
No de volt idő, akit a belsője miatt szerettem és ezért láttam szépnek. De benne nagyot csalódtam. És azóta annyit változtam, hogy mára megértettem, mennyire fontos is, hogy a partnerünket csodálhassuk és felnézhessünk rá. Mert lehet valaki lelkileg akármennyire mély, ha valójában vizuális beállítottságúak vagyunk, a külső fog nálunk dominálni.
És elértem egy olyan szintre, hogy másik észérvem is új irányt vett.
Amiben eddig hittem: mindenkinek megvan a hozzáillő előre elrendelt párja a világban, aki vele egy szinten van mind külsőleg, mind belsőleg.
Márpedig most én vagyok olyan helyzetben, hogy a páromat többnek, túl jónak érzem magamhoz, de ez szuper. Végre találtam valakit ebben a mocskos, IQ-null társadalomban, akire felnézhetek. Nah persze ez még csak amolyan "rajongó" szerelem. De naaaagggyon vmi kimondhatatlanul erős!!!
Gondolom most sokan elítélnétek ezt olvasva, de ez csak az ÉN véleményem volt. Attól hogy ti még másképp gondoljátok nem dől össze a világ. Lehet ez ellen lázadozni, de ezek csak az én tényeim. ha vmi nem, akk lapozz tovább és ne vedd magadra. köszi ^^
Csak ne szeretnéllek ennyire,de megőrülök érted!Ez van!