I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

˝ha most szólok, hogy este dugni akarok veled , már késő? ˝ :D

Ezt összesen már 2376 alkalommal látták. (Ezen a héten: 969, a mai nap: 962) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
The Prodigy - Firestarter
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS gumióvszer gyártó cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az kotonok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN KOTONT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Dugjunk gumi nélkül, vagy élvezzünk hasra, vagy vállaljuk a teherbe esés kockázatát, lényeg, hogy ne használjunk gumit!
Háát ez nem semmi√ ütös!!!!XD
Mindig a lány lesz előbb szerelmes..:|♥
Mikor megpillantottuk egymást,szívünk oly hevesen dobant,tekintetünk közömbös,olyan volt mint akár a jég.Rád néztem te elfordultál,rám néztél én elfordultam,pedig mind a ketten legszívesebben,csak egymásra tekintettünk volna.Figyeltünk szemünk sarkábol!
Vígyáztunk szemünk ne hogy össze érjen...
szeretlek de te nem tudod,megteszek mindent h hozzámérj bármilyen kifogással pl van rajtad egy szösz. Előtted senki szavait nem jegyeztem meg, de a veled töltött idő minden mpére szórol-szóra emlékszem. Ha nem látlak a buszon,suliba, nincs is kedvem a naphoz. Ha meglátlak rögtön mosolygok pirulok, ha viszont más lánnyal látlak sírás kerülget. Minden bnőm tetszik neked és azt akartad h hozzalak velük össze rám meg úgy ah rájuk egyszer se néztél rám. Szeretlek és remélem egyszer én is kapok egy olyan pillantást:)
Mindent megteszek érte, mert szeretem. Mindent megadok neki, mert szeretem. és ő? ő szeret? ő is megtenne mindent értem? ebben nem vagyok biztos. Amikor szakítunk, mindig rájön, hogy mégis én kellek neki. de mégis, mikor újrakezdjük, folytatja, megbánt, megaláz, ha úgy van kedve nem hív fel, úgy beszél velem, mint egy kutyával. Pedig én szeretem...úgy ahogy van. Megbocsátanék neki bármit, mert ha belenézek a szemébe, én újra és újra átérzem azt, ami volt...még rég, amikor elkezdtünk járni. De olyan már úgyse lesz, akármennyire is szeretném, lassan eltávolodunk végleg...és új életet kell kezdenem nélküle. És ebbe belegondolni is borzalmas.
~ olyan izé már, hogy az összes lájkolós oldalon ez van: lájkold ha szerinted is eltűntek a szép lányok, és csak sminkelős, divatmajom ribancok vannak...EMBER! A lányok minek próbáljanak megfelelni, ha soványak, van önbizalmuk és szééépek, akkor már rögtön ribancok, de ha kövérek és tele vannak gátlásokkal akkor meg büdös disznóóók? most akkor hogyvanez? :$
by: SzaSza
"Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább, mert sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott idõd egy mosolyra, egy ölelésre..Tartsd magad közelében azokat, akik neked fontosak, és súgd a fülükbe, mekkora szükséged van rájuk. Bánj velük jól, jusson idõd arra, hogy azt mondd nekik, sajnálom, bocsáss meg, kérlek, köszönöm..Mondd ki a szerelmes szavakat...Mert senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért....."
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál.