I like you! Like everything!

Kívül mosolygok, de belül minden fáj.!

Ezt összesen már 1652 alkalommal látták. (Ezen a héten: 372, a mai nap: 367) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Nincs szerelem fájdalom nélkül - Mondta a nyuszi és megölelte a sünit ♥
...múltkor szállok ki az autóból, boldogan megyek suliba...egyszercsak elcsúszok a jégen és térdre esek ... a hátam mogott levo 2 gyerek szakadt mintaz állat ... mire énis rákezdtem ☻
Mindig is tudtam Csaba te vagy a legjobb közöttük...grat mert megérdemled
Professzor fiatal női hallgatót vizsgáztat az egyetemen:
-És mondja, melyik az a férfi testrész, ami működés közben tízszeresére is nőhet?
Csaj szégyenkezik, hallgat.
-Nos, férfi hallgatók tudja valaki a választ?
-Igenis professzor úr, a pupilla!
-Helyes, maga pedig kisasszony ne legyen olyan nagyravágyó!
Alekosz bácsi a nők bálványa :DDD
Csavard föl a hangerőőt,hadd szóljon!:DD ♫♪♫♪ ♥ i love musik ♥
-Apád fazekas? -Nem -Akkor hogyan tudott ekkora köcsögöt csinálni? xd
Aki infó óráról ír...
de utálom ha valaki lefotózza a saját szemét és kirakja fészre... mi értelme van most komolyan? ez olyan mintha én lefotóznám az ujjam és kiraknám.. ugyanolyan hülyeség mint ha a szemem fotóznám..lehet h ez csak az én véleményem de akkoris baromságxd
Idén lettem 13 éves lány. Hosszú, szőkésbarna hajam van és zöld szemem. Kicsit testes vagyok, így sokan megszólnak a külsőm miatt, de a sok pihent agyú ember nem fogja fel a dolgokat, hogy nem minden lány a magazinokban gyönyörű. Az utcán nincs photoshop.
Nem régiben ment a tv-ben a Titanic, és a vége felé teljesen elsírtam magamat. Hogy min? Hát azon, hogy rájöttem, hogy egy igaz barátom nincs. Egy igaz barátom! Mindig átvertek, és hazug dolgokat állítottak rólam. Én ilyeneket nem tettem, mert miért tennék...? Sokan lebecsülnek, és eléggé naiv vagyok, ha barátokról van szó. Életemben két barátom volt, míg a többi csajnak egy évben vagy 20 pasija. Szánalmasnak tartom, hogy csak úgy váltogatják a pasikat. Megmondják sokan, hogy érettebb vagyok a koromnál. Nem vagyok egoista, én kivételesen utálom az ilyen embereket. Vicces vagyok, van humorom. Farmert, edzőcipőt, pólót és pulcsit hordok, a hajamat mindig lófarokba kötöm. Soha nem szoktam sminkelni magamat, egy deka smink nincs rajtam. Alkalmanként szoktam vasalni a hajamat, egy évben max. 3x. Sok mindent tudok az életről, szerelemről. Kiskoromban mindig szerelmes voltam, bár ez kivel nem történt meg? Hatalmas a fantáziám, és ezt a rajztudásomba szorítom. Szeretem a múzsát, és a laza dolgokat. Nem rakom ki a seggemet a gatyából, és nem rázom magamat. Néhány ember nincs tisztában azzal, hogy merre hány méter van.