I like you! Like everything!

Kívül mosolygok, de belül minden fáj.!

Ezt összesen már 1383 alkalommal látták. (Ezen a héten: 103, a mai nap: 98) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
11.D(Premo)<3
§ Akkoriban úgy gondoltam, hogy soha többé nem akarok már szerelmes lenni. De akármennyire fáj is, akármennyire kínzó, szeretnék még egyszer ébren álmodni. Még egyszer tiszta szívből szeretni valakit...♯
Elegem van! kit érdekel az ,hogy Xy Gyökér hozzászólt egy fénykép róladhez. -.-" egyáltalán mi ez a róladhez??? -___-"
Érdemes végigolvasni!
10 dolog amit megtudhatunk a mesékből ♥

1. A pilóta mindig kijön a vezetőfülkéből. De ne aggódj, a repülő csak azután kezd el zuhanni miután el hangzik a mondta: " Ha te itt vagy ki vezeti a repülőgépet?! "
2. Bármilyen felfújható dolgot felfújsz a száddal, az lebegni fog. Hisz a tüdőd ugye héliummal van tele.
3. Az állatok a szőrük alatt pöttyös alsógatyát hordanak.
4. A gazdag jóképű herceg mindig a csóró, szolgasorsú lányt választja.
Ugyanakkor a gyönyörű, népszerű lány a menő focista fiú helyett a lúzert választja.
5. Hallgatózáskor a kihalgatottak éppen a történet félreérthető részénél tartanak, és éppen akkor fog elmenni a hallgatózó, amikor a történet világos lesz, neveket is említenek.
6. Nyugodtan szénné égetheted magad. 1 percig egy szénkupac leszel 2 szemmel a tetején, de ha kivárod a megfelelő időt, visszaállsz a régi formádba.
7. Az iskolában a gyerekeket nem múzeumba viszik hanem csokigyárba.
8. Ha egy hegyen rohansz nem fogod észrevenni, hogy a szakadék felett vagy, már egy métert szaladtál a levegőben. Semmi pánik leesni csak akkor fogsz ha lenézel.
9. Ha egy oszlop feléd dől, ne oldalra lépj ki előle, hanem egyenesen szaladj, hátha nem csap agyon. Szintúgy, ha egy széf esik le a levegőből, amit észrevettél. Véletlenül se lépj oldalra egyet-kettőt, hanem nézz fel és sikoltozz. Ha ez a módszer nem válna be és rád esik a széf, akkor sincs semmi gond. Valami mechanikus technikával megoldható, hogy az alsó fala, eltűnjön az ütközés pillanatában. Így te a széfben végzed. De mielőtt valaki kinyitná, az alsó rész újra ott lesz.
10. Ha éppen iszol, miközben valami hihetetlen dolgot hallasz, véletlenül se nyeld le ami a szádban van, és rakd le a poharat. Hanem köpd ki az egészet úgy, hogy spricceljen a szádból, ezután rakd le a poharad. Szintén fontos, hogyha valami furcsát veszel észre, szemeidet nyomd ki a fejedből, 30-40 cm-re. Úgy az igazi.♥♥♥♥♥
♥♥To the world you are just 1 person, but to one person you can mean the whole world :)
~ Te a világnak csak egy ember vagy, de valakinek te jelentheted az egész világot!♥♥
Maradj velem , segíts nekem, vigyél haza , fogd a kezem , szeress nagyon ! ♥
Nem vágyom nagy dolgokra,nem kell sok pénz,arany,*csillogás*.. Csak annyit szeretnék hogy legyen most mellettem.. és nézzen a szemembe:)
Ha az a drága Döme felhúzott azzal a hülye hálóval a fára Novo Pirinen, akkor kíváncsi löszök, vajon Uli mit fog művelni velem ugyanott...XD
bírom hogy a sok ember itt jártatja a száját hogy Magyarország a magyaroké.Ahhoz képest a magyarok 50% nem tud helyesen írni magyarul ,esetleg angol vagy más külföldi szavakat használnak a magyar szókincs helyett..
Szép lányok állandóan ki posztolják facebookra hogy szar szinglinek lenni és kellene nekik egy normális pasi. De ha te úgy próbálkozol náluk úriember módjára a következőket kapod: 1.Áhhhhhhh nem vagy az estemem. 2. Te csak barát vagy számomra... 3. Nekem ehhez idő kell... Üzenetem nekik: Akkor rinyáljatok és maradjatok egyedül vagy menjetek el azzal a bunkó pasival aki úgyis egy menet után dob titeket ha a normális nem jó nektek.......