I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 3658 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2895, a mai nap: 2874) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
hey boy, i really wanna be with you cause you just my type ooh na na nana.<33333333333
Basszus ja!!! :D
Párbeszéd a rendörökkel buli után: -Mentösökkel van szerzödésük???? -Nincs. -Akkor lehet hogy nem az ut közepén kéne menni!!! :D
Nézem az adatlapját...egyedüláló....pár percel később már kapcsolatban van.....:(:( egy világ dölt össze bennem..:(
Mi a különbség a lehetséges és a valószínű között...?
"Az emberekben nem lehet megbízni... a legjobbakban is csalódunk, akikről semmi okunk nem volt hinni, hogy keserűséget, bánatot és csalódást okoznak nekünk... talán jóhiszeműen vagy tudaton kívül? Meglehet, de ez nem változtat semmit a kínos megdöbbenésen."
Nagyon szeretlek kicsim.☆
..Nem vagyok tökéletes! Gyakran bámulok a semmibe, és előfordul hogy figyelmetlen vagyok! Nem mindig van rajtam smink, és van hogy kócosan lépek ki az utcára! Sokszor elbénázom a dolgokat, és vannak emberek akiknek szimplán nem vagyok szimpatikus! De imádom ezt a felfordult életet, a zűrzavart, mert én ilyen vagyok! Egy egyszerű, hétköznapi lány...:)
Szeretnék egyszer arra felkelni hogy Ő ott fekszik mellettem...Szeretném ha Ő lenne az első akit meglátok... a napom is biztos sokkal jobban indulna....Szeretnék végre igazán vele lenni...://⋆⋆⋆⋆
Iszonyatos ez az infláció. Nézd meg: Liszt - 200

♫♪