I like you! Like everything!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 2720 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1957, a mai nap: 1936) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Suli,szünet: - Kimegyünk az udvarra? - Nem. - Ó,ugye akarsz? *o* - Jó,gyere. - De én nem akarok. xD - Akkor minek kérdezed b*zdmeg?! o_o
dRáGa KiCsI cSiKóHaLaCsKáM ♥≈☻☼⋆☆✈
Aki ezt nem lájkolja az BUZI !
Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola ♥♥♥
hát téged átb*sztak... de non xĐ☻
"Én a Zebulon bolygó sarja vagyok, te meg egy anyáé, aki terhesen is alkoholizált." Drawn Together
Nézem ahogy sok lány irogatja ki a pasikról a dolgokat,hogy milyen bunkók vunk meg stb!De lefogadom h ezen a világon a pasik többet szenvednek a nők miatt mint fordítva!Szeretsz valakit,de nem éred el,hát akkor meg mért nem próbálsz meg inkább másik vonatra felszállni!Elfeledni vkit könnyű,viszont a vele eltöltött percek,napok,órák elfelejtése a legnehezebb,de ha bízol önmagadban és boldog akarsz lenni akkor eltudsz felejteni bárkit!Mindenki jön azzal,hogy de Őt szeretem meg vele így-úgy,de ha elérhetetlen minek hajkurászod!Nem ér ennyit senki sem!Jön majd egy új ki szívből szeret,ki megbecsül Téged,ki legapróbb arcrándulásodat is figyelni fogja,és elgondolkozik rajta h mért volt!De amíg nem jön el ez a személy,addig csak magadba roskatva menekülsz minden elől!
Amíg nincs barátnőd,azt mondod hogy: "nekem egy nőhöz se idegzetem,se pénztárcám",ha viszont találsz egy olyat,akivel érzed,hogy le tudnád élni az életed,teljesen megváltozik a véleményed,és mindent másképp látsz!Ne tegyél felelőtlen kijelentéseket!!!!
Az a szerencséje a ronda csajoknak, hogy van olyan izlésficamban szenvedő srác, aki szereti lájkolni őket...
*A lány zaklatott*
Fiú: Nyugodj meg. Inkább bonts fel egy sört...
Lány: Nem kérek sört :/
Fiú: Ki mondta, h neked lesz.? ;D