I like you! Like everything!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 1305 alkalommal látták. (Ezen a héten: 542, a mai nap: 521) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
-hé Slash megfogta a seggem
-hé ! az enyémet is
-az hogy lehet? az enyémet is
-Nemcsoda hogy olyan jó gitáros :D
oh,ju táccs máj trálállá hmmm máj ding ding dong ♪♫
Lájkolja, aki ezt a bejegyzést elolvasta. Aki nem lájkolja, de elolvasta, annak üzenem, h sose csinálja azt, amit mondanak neki.
Ahhoz,hogy valaki visszajöjjön,meg kell tanulni elengednünk.♥
I♥Facebook((:
a vv béci jobb mint a(z) többi villalakó
Nincs villamosom,nem vagyok pesti és nem hordok basanadrágot.A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem és rajtam kívül több mint 100 ezren értik,hogy mire gondolok amikor azt mondom,Club Seven.A családnevem megelőzi a keresztnevem és nem örülök ha a turisták összekeverik Orost Orosházával.Büszkén gondolok Fucsovics Mártonra aki Junior Bajnok,a sok fagyizóra és a több száz játszótérre.Szeretem a Kossuth teret,a Korzó Bevásárló Központot,és a Bujtosi partot.Itt élek Európa szívében.Pletykálkodásba mi vagyunk a császárok,és igenis nálunk élnek a világ legszebb női.NYÍREGYHÁZA,Én így szeretlek!♥♥
*Szerettelek nagyon,de elmenni is hagyom, ezt hozta a sors ne akadjon fel az agyon.*
Buli volt az éjjel és holnap is buli vágod?
Olyan szép a szemed tudod lájkolnám a lájkod (lájk!)♪♫♪♫
Attól,hogy nem írok Neked, még nem azt jelenti,hogy nem is beszélnék Veled ;)