I like you! Like everything!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 1088 alkalommal látták. (Ezen a héten: 325, a mai nap: 304) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
A pasik olyanok, mint a halak, Van agyuk, de a farkuk irányítja őket.
Látod, hogy próbálkozok
Látod, hogy bénázok
Látod, hogy mindenki rajtam nevet
És azt is látom, hogy te is rajtam nevetsz ='(
míg ti kibeszéltek, én csak hátradőlök és arra gondolok : ’azannyát’ van egy fanclubbom! √
Azt nagyonbirom h apum úgy szólít h Cicám.nyuszika, mókuska stb..
demiez ÁLLATKERT???!
Szeretem;$ ♥☻
akik berugtak szilveszterkor :DD
"Úgy lennék veled,
Úgy fognám a kezed,
De úgy fáj minden amit látok,
Lehet túl sokat várok..."♥♫♪♥
Természetismeret óra
Zsolti bácsi:Már tudjuk, hogy a gólyának gázlólába van, és már sokat tanultunk róla, de miért is van hosszú lába?
Peti:Hogy a béka ne tudja tökön rúgni!
Zsolti bácsi:De akkor miért áll fél lábon?
Peti:Mert a béka mégis tökön rúgta!
Zsolti bácsi:Rendben.. De nem egészen ezeket a válaszokat vártam!
xDxD☻
6 évesen: Anya mindent tud. 12 évesen: Anya nem is igazán tud mindent. 14 évesen: Anya nem is tud semmit. 16 évesen: Anya nem is létezik. 18 évesen: Anya ódivatú. 22 évesen: Anya ért ehhez! 35 évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg Anyát. 55 évesen: Bárcsak itt lenne Anya... 75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember, mint ANYA.
Júúúúúúúú ez azért....odaba*ott XD :PP :))))) ♥♥
Mikor meglátlak és megpuszilsz akkor már alig várom a következő puszit a következő találkozást,a csókot mikor azt érzem h az enyém vagy,velem vagy és majd meg őrülsz értem,mikor a puha szád az enyémhez ér és mikor a kezed lassan lesimítod az oldalamon ,megcsikized a kezem/lábam/hátam a lábam ha tehetné beleremegne,a szemem pedig csillog ,rámnézel és elolvadok :) ♥ Ha ezt az egészet álmodnám nem imádnálak annyira mit igazából,mert annira kedves vagy hozzám mikor mondasz valami szép szót a szívem beledobban és annyival jobban érzem magam ahányszor találkozunk,szépet mondasz és már is belédbolondulok :) ♥

Mikor megismertelek rögtön megtetszettél,vhogy már akkor éreztem,hogy ez nem csak egy kaland lesz...Az első találkozásunkkor egyből elbűvöltél azzal,ahogy beszélsz, ahogy mosolyogsz és a gyönyörű szemeiddel...Egyszerűen imádok veled lenniés meg soha nem volt senki akinek ilyen hamar mondtam volna(pár nap után),hogy imádlak...Ismétlem imádok veled lenni...Ha puszilsz vagy ha csókolsz,esetleg megölelsz vagy simogatsz egyszerűen teljesen más embernek érzem tőle magam...annyira megnyugszom...Minden egyes nap számtalanszor gondolok rád és mindig alig várom a holnapot,hogy újra lássalak,hogy érezzem az illatod,hogy megölelhesselek,hogy megpuszilhassalak vagy egyszerűen csak szó nélkül melyen a szemedbe nézzek...:D ♥♥