I like you! Like everything!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 1398 alkalommal látták. (Ezen a héten: 635, a mai nap: 614) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
utálom ha valaki állandóan csak mobilnetről ír facebookra
olyan rossz tudni, h valakit szeretsz és 1ütt sétáltok de tudod h neki már van barátnője
:S
Birom amikor szar favicceket likeoltok ezerrel bazdmeg, de egy normális viccet senki se likeol...-.-" szánalom...
Szeva jányom mizu?
♥♥♥Szeretlek Maki♥♥♥
Ő a részem. Nélküle üres az ágy, ízetlen az étel, unalmas a film. Tudok mással nevetni, mással enni, mással szeretkezni, de vele vagyok otthon, bárhol is legyünk a világban. Belém égett az arca, vele vagyok egész. Hozzá vagyok kötve, valami láthatatlan szállal, jó erősen. És bár ő megkíván, megosztja velem a gondolatait, az ételét, a pénzét, tudja, hogy elviselem balgaságait, mégis megtagad. Én ebbe belehalok. ♥
Ha nem írsz, nem beszélünk. Ha nem hívsz, nem beszélünk. Ha nem keresel, nem találkozunk. Csak tudd bébi,én ott VOLTAM.
“Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan oda állnak mellé.”
Imádom ha egy fiú szégyenlős,ha nem mer odajönni hozzám pedig a haverjai mondják,h *menj oda*, imádom ha alig mer rámnézni,mert akkor tudom, hogy nem vagyok számára közömbös.(sőőt..-) annyira de annyira imádom, hogy a szégyenlős fiúúk nem akarják rögtön "azt" tőlem..(: nekem kell egy szégyenlős fiúú.:$<3
utálom azt, aki nem ír szmájlit..