I like you! Like everything!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 2930 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2167, a mai nap: 2146) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Szőkenő küld egy sms-t a férjének : Drádám itt hagytad a telefonodat.☻
- Jaj, de szép ez a csizma!
- mondta a Télapó, és besöpörte a zsákjába.
Utálom ha vizes a zoknim talpa.
Ha olyan kedvem van,tornacipőt veszek fel,ha éppen olyan,akkor magassarkút.Vannak kivágott és szolid felsőim.Van farmerom,cicagatyám és miniszoknyám.Ha nincs kedvem bíbelődni,akkor csak alapozót és spirált használok.Néha ki van vasalva a hajam,néha nem.Ha bal lábbal kelek,leoltok mindenkit,ha jobbal,akkor mindenkire mosolygok.Szerintem ez így tökéletes...
Életemben csak egyszer szerettem
Bármit gondolsz, hát gondold, kedvesem
Nem választ el minket bánat, sem harag
Csak ásó, kapa, nagyharang
Én is szeretnék vagyis vágyom egy olyan pasira, aki megért, becsül, szeret, hűséges, és aki mellett biztonságban, szeretetben érzem magam. Én miért nem kapom meg ezt? Miért vagyok szerencsétlen a szerelemben? :/
Nem vagyok egoista, nem hangoztatom, hogy jól nézek ki, Nincs póthajam, nem követem a divatot, azt veszem fel ami nekem tetszik,és így is van stílusom.. nem kapok meg mindent, és nem vagyok apuci pici lánya sem..de ugyanúgy elérem a célom! Nem fekszem le fűvel-fával, és nem smárolok össze-vissza mindenkivel!...Ez vagyok én, egy egyszerű lány a nagyvilágból. Lájk ha te is így gondolod!(:
hiperpigmentáltgangeszmellékisvédek
Kínos csend! Amikor ezer dolgot szeretnél mondani, de semelyik sem jut eszedbe........
Én az a fajt lány vagyok,hogy abba szeretek bele,amit hallok, és ahogy mosolyog.:):$