I like you! Like everything!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 3262 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2499, a mai nap: 2478) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Mit csináltam én a facebookra való regisztrálás előtt ?
Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.. A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható: - Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg. - 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak - Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következo szintre. - Elozo emeletre visszamenni nem lehet Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának. Az elso emelet ajtaján a következo felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következo emeletet. A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nő továbbmegy. A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképuek" Wow, gondolja a nő, és továbbmegy. Negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesenjóképuek és segítenek a házimunkában" Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami ara készteti hogy továbbmenjen. Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképuek, segítenek a házimunkában és romantikusak!" Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillantban megtorpan és felmegy a hatodikra. Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást. Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt. Az elso emeleten vannak a nők akik szeretik a szexet. A másodikon a nők akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük idonként elmegy sörözni a cimbikkel. A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt...
Az egyik legnehezebb dolog az életben azt látni, hogy akit szeretsz, valaki mást szeret.
Annak születtem aki vagyok és arra vagyok büszke AKI vagyok.
Nekem pepsi, neki coca. Nekem cipő, neki csuka. Nekem ha felszed, neki ha lead. Nekem a gyros, neki a kebab. Neki jéggel, nekem jager. Neki tonic, nekem nem kell. Neki ha józan, nekem ha részeg. Neki ha lassan, nekem ha szétszed. Nekem búza, neki barna. Neki jóga, nekem torna. Nekem haja, neki a szemem. Neki ha rám ül, nekem ha fekszem. Neki herba, nekem csalán. Nekem biztos, neki talán. Neki ha kemény, nekem ha puha. Nekem ő mindig, neki én soha...
♥ AZ EMBER LEGJOBB BARÁTJA ℜ beküldte: Szoboszlai N.

Egy férfi meg a kutyája sétálnak egy úton, mikor ráébred, Ő már halott. Emlékezett arra, mikor haldoklott és akkor hirtelen az is beugrott neki, hogy a mellette sétáló kutyus is évek óta halott. Azon kezdett el gondolkozni, vajon hova viszi őket ez az út.

Egy idő után elértek egy magas falhoz. Hosszú sétány vezetett fel a domb tetejére, ahol egy magas boltív húzódott. Mikor elsétáltak a boltívig, akkor látták a hatalmas és lenyűgöző kaput, az út pedig mintha aranyból lett volna. Megindultak a kutyával és ahogy közelebb értek, észre vettek egy asztalt, ami mögött egy ember ült. Mikor még közelebb értek, megszólalt:

- Elnézést, megmondaná, hogy hol vagyunk?
- Ez a Mennyország, uram!
- Remek! Kérhetnénk egy kis vizet?
- Természetesen, uram. Jöjjön csak be és azonnal hozatok egy pohár jeges vizet Önnek.
A kapu elkezdett megnyílni.

- Bejöhet a barátom is? kérdezte a kutyusára mutatva.
- Sajnálom, uram, de állatokat nem engedhetek be.

Az utazó gondolkodott egy pillanatig, majd megfordult és inkább folytatta az útját. Hosszú séta és újabb magas domb után elérkeztek egy földútra, ami egy farm kapujához vezetett. Ez a kapu úgy nézett ki, mint amit soha sem zárnak be. Kerítés sem volt.

Észrevettek egy fának támaszkodó embert.

- Elnézést, uram, kérhetnénk egy kis vizet?
- Persze, ott egy kút, jöjjenek be
- A barátom is bejöhet? - kérdezte az utazó, a kutyusra mutatva.
- Van egy tálka a kút mellett bólintott az idegen.

Beléptek mindketten és megtalálták az öreg kutat meg a tálat. Az utazó megtöltötte vízzel, hosszan ivott, újra töltött és letette a kutya elé. Mikor mindketten eleget ittak, visszasétáltak a férfihoz a fa mellé.

- Mi ez a hely?
- Ez a Mennyország
- Ez furcsa, egy fickó lentebb ugyanezt mondta
- Úgy érti az arany út a márvány kapukkal? Neeem. Az a pokol.
- Nem bosszantja, hogy így megtévesztik az embereket?
- Dehogy. Örülünk neki, hogy előre kiszűrik az olyanokat, akik hátra hagynák a legjobb barátjukat. ♥♥ℜ
Amióta meg ismertelek gondolataim csak érted élnek nem akarlak elveszíteni soha soha téged!♥
(Alesis)
Miért csukjuk be a szemünket amikor alszunk?Amikor álmodunk?Amikor csókolódzunk?Mert a legkülönlegesebb dolgok nem láthatók! HA becsukom a szemem TÉGED látlak ♥.♥
Igaz..................:D
"Nagyon hűséges tudok lenni. Én mindig várnálak, és keresném a kedved. Megvédenélek, ha valaki bántani akarna. Őriznélek, amikor alszol. Mert bármilyen is legyél, biztos lehetsz abban, hogy számomra a legkülönb vagy."