I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 3562 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2799, a mai nap: 2778) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
olyan lány vagyok aki linkel valakinek egy zenét ,leszarja h jó v rossz, a szöveg a lényeg és az akinek küldi ♥♥♥☻
Ma még mosoly,holnap könnyek!!!
Ma még nehéz,holnap könnyebb!!!
Nézz az égre,a legszebb fényre!!!
Láss egy álmot harcolj érte!!!!
akiknek a tánc az életük ♥♥♥♥♥ §
"- Mi ez a nagy tanulás? - Hát írunk. - Ne bassz, ÍRUNK?!"
"Hogy szerethetsz úgy valakit, ha még magadat sem tudod igazán? Hiszen így nem Őt szereted, csak azt az érzelmet, amit érez irántad." (Pyru^3)
"szeretni valakit valamiért..."
Hát igen miért is szeretlek? Gyakorlatilag a semmiért...hiszen csak egy árva mondatot dobtál hozzám,és én pedig már egyből elolvadtam. Én,marha,egy mondattól elolvadtam...de ne aggódj! Ez nem fordul elő többet! Hát,viszlát,S.Z... </3
Írj egy lájkot...Lájkojj Zoli
Azt hiszed menő vagy?? HMM?? kicsit se vagy menő... Mert hogyha menő lennél, akkor a facebookon lógnál... ÁLJ! te a facebookon lógsz... Akkor menő vagy? az lehetetlen... mert nem vagy az... ezek szerint igen! szereted a zenét? igen? akkor menő vagy! szereted a facebookot? igen? akkor menő vagy! Dobj 1 LIKE-ot, ha ez igaz⋆
"Az életben csak egy dolog biztos - leszámítva a halált és az adózást. Mindegy, mennyire próbálkozol, mindegy, mennyire jók a szándékaid, akkor is hibázni fogsz, és megbántasz másokat, és téged is megbántanak. És ha fel akarsz épülni, csak egyetlen dolgot mondhatsz: megbocsátok. Ha valaki igazságtalan, mi igazságra törekszünk. Megbocsátás nélkül a régi viták nem ülnek el. A régi sebek nem hegednek, és a legtöbb, amit remélhetünk, az az, hogy egy nap szerencsénk lesz, és feledni tudunk."
♠♣♠♣♠♣♠
-Ki az abszolút beképzelt??
-???
-Aki magát jobban szereti mint engem.:"D♥