I like you! Like everything!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy!.

Ezt összesen már 2058 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1295, a mai nap: 1274) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
A ma-madár a madár az ász :)) ! (<3 Family Guy :P)
Az őrültet és a zsenit nagyon nagyon kevés választja el egymástól. Olyan kevés, hogy gyakran az egyik összeforr a másikkal : )
Miért van az, hogy a szekrényembe nem férnek be a ruhák, de ha valami fontos találkozóra megyek nincs mit felvennem?!
Ha összegyülik 800 lájk akkor bemegyek a Mc Donald's -ba és kérek egy herkentyűburgert és ha azt mondja hogy nincs akkor odakiabálom neki:- hogy te hülye még egy szivacs is jobbal főz nálad...(és ezt felteszem youtube-ra) Na hajrá!!!
Megdöglött az aranyhalam, pedig már épp kezdte megszokni víz nélkül. §§§♣
Imádom,hogy facebook-on még olyan dolgokat is megosztanak,amit ha élőben hallanál,megsem hallanád,de mégis 50-en lájkolják.:/
gdfgdfgdgd♣♣♣♣♣♣♥‾◊
Ilyen az élet!Nem könnyíti meg a dolgunkat pedig igazán megtehetné ugye?De ha már itt tartunk,az sem nevezhető igazán szerencsésnek,hogy éppen a legjobb barátoddal kell harcolnod,és hiába is reménykedsz abban,hogy a kitartó barátságotok végül valahogy ezt a helyzetet is megoldja.Nem így lesz!Ez a világ nem így működik,bármikor közbejöhet valami,és ez a valami leginkább akkor érkezik amikor a legkevésbé számítunk rá.A becsületes neve pedig: SORS!Mikor már úgy érzed a legjobb formádban vagy,és az életed is a megfelelő kerékvágásba került,mikor minden ellened szólo esély ellenére egyenesbe jutsz,és a szíved vidámsággal telitődik mert tegyük fel megtaláltad életed párját,vagy azt aki mellett úgy érzed örökre kitartanál.Mikor már úgy érzed semmi rossz nem történhet veled az életbe,a SORS akkor csap le!!Kíméletlenül!!És mikor ez megtörténik,akkor tudod meg igazán mi az a fájdalom!Hisz,ki a főnök?akkor tudod meg,hogy kegyetlennek kell lenni ahhoz,hogy életben maradj ezen a világon,és minden győzelmet,emléket,sikert ennek kell alárendelni,máskülönben nincs esélyed a túlélésre!!!
Bárcsak olyan lenne az életem, mint egy film. . soha nem lenne gond a frizurámmal, nem kéne WC-re mennem, és amikor rossz passzban vagyok, egy pasi utánam fut az utcán, rögtön szerelmet vall, csókolózunk és boldogan élünk amíg meg nem halunk.
Ma megint láttam! ♥♥♥ Álltam a buszmegállóban, figyeltem, nem tudtam, jön-e. Olyan régen láttam már! ‾-‾ A szívem a torkomban dobogott... és... uramisten... ott jön. Elvörösödtem?...Talán nem... Annyira édes... új a cipője... mosolyog... talán rám?... nem.. nem rám :( A szívem már nagyon gyorsan dobog... de ééédes... abban a pillanatban tudtam, kell nekem... Felszálltam a buszra... egész idő alatt rám sem nézett... talán... túl sokat néztem? Nem nézek rá többet... de... de... nem bírom... fél perc múlva megint nézem... talán.. ő is... talán nem... Mindjárt elájulok... de... nem néz rám... nem szeret... nem gondol rám... hamarosan leszállt... rám sem nézett... egy senki vagyok számára... én pedig ott maradtam a buszon, mint egy üres, elhanyagolt csigaház...